Új hozzászólás Aktív témák

  • MrDerekas

    addikt

    válasz quby #52015 üzenetére

    Q1900B-ITX alaplapom van a NAS-omban. Minden porton, a 3.0ás usb-én és az előlapit csatlakoztatva az alaplapra is adja a feszültséget és korrektül megy is. Nézz bele a foglalatba, nincs e begyűrve, elhajolva valamelyik érintkező. Ha optikailag rendben lévőnek találod, akkor gari. Illetve ahogy fentebb is javasolta a kolléga, a bios-ban engedélyezd az usb 3.0-át.

    (#52014) edda80 Első körben bios reset/frissítés. Utána tesztelgetni kicsit, azaz egyesével csatlakoztatni a meghajtókat (merevlemez, ssd, usb kütyük) hátha valamelyik miatt molyol el a bios. Esetleg még a lapod topicjában is olvasgatni, mert mostanában van pár típus aminél ilyen tökölős bios-ra panaszkodnak.

    (#52016) Enigma1945 Mindenképp frissíts bios-t. Kis szerencsével bekerült a kérdéses ram is a támogatott modulok közé a bios-ban. Ha mégsem látja helyesen ez után... Videokártya is van a gépben? Bár ezt nem hozzáadni szokta az oprendszer a memóriához, hanem inkább levonni.

    (#52013) rokafiu77 Akkor megoldva. A 70 tényleg sok egy kissé.

    www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html

Új hozzászólás Aktív témák