- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Összerakja az AI-t és az 5G-t az NVIDIA
- Más reklámokat nézhetnek a Facebookon az európaiak
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- F-Secure termékek
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Mobilinternet
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem , hogy mi lehet annak az oka , hogy bármilyen Jack dugós hangfalat vagy headsetet vagy bármit azt nem érzékelni? (ASRock A75M-HVS alaplap)
Hiába telepítek fel Audio Drivert (Realtek) nem segít semmit.
Nagyon jó lenne ha tudnátok segíteni , mert nagyon zavar a dolog.
Üdvzölettel,
Vámosi Dávid[ Szerkesztve ]
12 éves tagság, 1435 pozitív, 0 semleges, 0 negatív értékelés.
-
04ahgy
nagyúr
-
04ahgy
nagyúr
Az általad tapasztalt hibának a legvalószínűbb oka az, hogy meghibásodott a hangchip az alaplapodon.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
tag
válasz Rolee87 #35853 üzenetére
Szia!
Nem , windowson belül sem látszik semmi , hogy be lenne dugva , és lent az óra mellett a tálcán és egy "x" van a hangerő helyén a hangszóró mellett. Néztem , hogy nincs-e letiltva vezérlőpulton belül vagy valami de nem találtam semmit , már tanácstalan vagyok sajnos úgy tűnik el kell , hogy fogadjam , hogy meghalt a hangchip...
Üdvözlettel,
Vámosi Dávid12 éves tagság, 1435 pozitív, 0 semleges, 0 negatív értékelés.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Csak egy olyan kérdésem volna, hogy a GA-VM900M alaplap nem tud dual channel-t ha a hivatalos honlap nem írja?
Picit kutakodva megtaláltam a választ: "The PT900 and P4M900 chipsets have single-channel DDR2-only memory controllers"[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
törölt tag
Lehet egy Via hangchiphez nem Realtek drivert kellene felrakni. A Via oldaláról töltsd le a megfelelőt, akkor lehet működni is fog. Egyébként az Asrock oldalán is van hozzá driver, még W8-hoz is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Adjon az ég! A kérdés: alaplapi dificről beszélünk ha a gép elindításakor nem töltődik be sem BIOS sem rendszer és sípolni kezd a gép? Ha nem, akkor hol kérdezzek rá?
-
jfehervari1
tag
Üdv!
Windows7 telepítése után wifi kapcsolatokat nem lát a gép,kábelt rá dugom azon van mi lehet a gond?
-
frovery
senior tag
válasz jfehervari1 #35861 üzenetére
Driver.
-
takessz
senior tag
Üdv!! Kérdésem lenne Fx 4300 mellé milyen lapot ajánlatok aminél nem lesz trolling. Viszonylag jó és 20k alatt legyen!!!! Üdv
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
lalus8706
tag
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni.
Tegnap vásároltam egy Z97-AR típusú alaplapot, egy 4790K-t, ill. 8GB G.Skill RAM-ot. Szépen bepakoltam mindent a házba, majd indítanám, de semmi reakció. 2 órát szenvedtem vele, de nem sikerül bekapcsolni sem...
A User Guide-ban végigolvastam, melyik led mit akar jelezni, de egyelőre úgy tűnik, minden rendben van. Próbáltam úgy, hogy csak cpu, mem, alaplap, táp négyes, de így sem akar működni.
Ha valaki tudna valami jó tanáccsal segíteni, azt nagyon megköszönném!
Üdv,
L -
menjapipaba
tag
Sziasztok!
Van egy Asrock B85M-HDS lapom egy i5 4460-al.
A proci iGPU-ját szeretném használni, és ha jól sejtem ehhez kell a lap vga drivere.
A problémám az lenne, hogy ezt kapom amikor elindítom a driver setup-ot.
Próbáltam 32 és 64 bites verziót is, de ugyan az..
-
04ahgy
nagyúr
válasz menjapipaba #35869 üzenetére
Miért nem az Intel oldaláról töltesz le legfrissebb drivert A CPU-d IGP-jéhez?
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
menjapipaba
tag
válasz 04ahgy #35870 üzenetére
Most letöltöttem onnan is.
A rar az egy az egyben ugyan az mint amit az alaplap oldaláról töltöttem le, ugyan az a hibaüzenet.
A setup meg az írja hogy "Ez az op rendszer nem támogatott"
Megpróbáltam régebbivel, az sem jó, ahogy a 32 bitessel sem, ott azt írja hogy "Ez a telepítő csomag nem támogatott ehhez a processzortípushoz"
-
menjapipaba
tag
válasz menjapipaba #35871 üzenetére
Na sikerült, megint csak én voltam a gyökér.
Bios-ban a pcie volt beállítva elsődleges megjelenítőként, ezért a win nem érzékelte az igp-t. -
akela91
addikt
Olyan problémám akadt, hogy van egy PCI E (X1) firewire kártyám, amihez külön molex kábelt is adtak hogy onnan szedje a naftát. Viszont az Asrock 990FX Extreme 3 alaplapomon / SHARKOON WPM 500W tápomon, nincs molex csati.
MIlyen adapterrel tudnám megoldani a firewire kártya tápellátását? molex to sata kábeleim vannak, de nekem sata anya to molex kéne gondolom, amit nem találok sehol...
-
MR_Joe
senior tag
válasz akela91 #35876 üzenetére
Ha nem találnád meg a tyúkbelet, itt vadászhatsz.
Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
takessz
senior tag
Sziasztok kérdésem lenne érdemes e Cool ' Quit bekapcsolni amd-nél legyen az akár milyen!!
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
takessz
senior tag
válasz varmi2 #35879 üzenetére
Nincs de van rajta egy nem gyári hűtö ami max 1900 rpm és 0 hangja van
Eddig be volt kapcsolva de valahogyan tök 8 szerintem hogy be van e kapcsolva vagy nincs!!Kérdés hogy sokan használják e vagy elenyésző a használta mondjuk egy Fx 8-9k szériába!!
[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
válasz takessz #35880 üzenetére
Ha nincs bekapcsolva, akkor nem veszi vissza a frekvenciát, és a magfeszültséget, amikor nincs terhelve. Folyamatosan max frekin, és max feszkót kap a proci, ettől persze nem lesz baja, de többet fogyazt.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Fichtner
tag
Üdv!
Adott egy Asus P8Z68-V/GEN3 alaplap.
Valamint egy ilyen memória kit:
KINGSTON 8GB HyperX Plug n Play DDR3 1600MHz CL9 (KHX1600C9D3P1K2/8G)
Ez elvileg olyan, hogy alapból 1600Mhz -et állít be magának 1.5V-on XMP nélkül.Az lenne a kérdés, hogy egy i7-2600 -as processzorral, ami ugye elvileg az intel oldala szerint 1066Mhz és 1333Mhz memóriát támogat, menni fog-e a fent említett RAM gond nélkül 1600Mhz-en mindenféle OC vagy beállítás, illetve hiba nélkül?
-
tagagaba53
tag
Sziasztok !
Ez a CPU hőmérséklet érték normális így !
Mind a 3 mást mutat.Köszi
- Mielőtt megszólalsz, gondolkodj el azon, szebb-e az amit mondanál mint a csend amit megtörnél vele. -
-
Balathruin
veterán
válasz tagagaba53 #35885 üzenetére
Intel proci? Ha igen, milyen?
-
tagagaba53
tag
válasz Balathruin #35886 üzenetére
[ Szerkesztve ]
- Mielőtt megszólalsz, gondolkodj el azon, szebb-e az amit mondanál mint a csend amit megtörnél vele. -
-
Balathruin
veterán
válasz tagagaba53 #35887 üzenetére
Azt hittem, hogy újabb...
Lehet, hogy már a mérők nem pontosak, de szerintem a maghőt nézd. -
törölt tag
válasz Balathruin #35888 üzenetére
Az a probléma, hogy a maghőmérsékletnek (nem maghő) illene alacsonyabbnak lennie, mint a tokozás hőmérsékletének.
-
tagagaba53
tag
válasz Balathruin #35888 üzenetére
Az MSI Afterburner meg 5-6 fokkal kevesebbet mutat a CPU 2 magnál.
Csak az érdekelt volna, hogy most melyik az igazi.
Tuningolni nem szokásom, tehát nem azért érdekelt.
Nem occó pasztás.Köszi !
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Balathruin #35890 üzenetére
Akkor lehetnek melegebbek a magok a tokozásnál, ha nem megfelelő a hőátadás. Tehát pont akkor kellene melegebbnek lennie, ha rés van a kupak és a mag között, vagy rossz minőségű paszta van rajta. Az mondjuk megint egy más kérdés, hogy nem a kupak, hanem valóban a tok hőmérsékletét méri minden lap/proci, szóval még ez sem kellene, hogy befolyásolja.
-
addikt
Sziasztok!
Három kérdésem lenne:
1. BIOS-ban hol tudom állítani azt, hogy az USB kikapcsolt állapotban ne kapjon áramot (nincs az egerem világításának kapcsolója és kikapcsolt gép mellett is világít, ezt akarom megszüntetni.)
2. Mit jelent a BIOS-omban a 3DMark booster? Bekapcsolom és a 3DMark kilő az egekbe bench-elésnél?
3. Érdemes-e kikapcsolnom az Intel IGP-jét, vagy bizonyos programok kihasználják azt is GPGPU-ra?
Köszi!
-
Hoffer
őstag
Sziasztok!
Adott egy P5Q Deluxe deszka, és a két LAN csatalkozó nem akar működni!
BIOS-ban engedélyezve vannak, az egyik LAN csatin a sárga led folyamatosan világít, akkor is ha nincs beledugva semmi, a másikon semmi világítás, akár dugok bele valamit akár nem!
Eszközkezelőben nem is látszanak a hálózati csatolók!
Valakinek valami ötlet, hogy mi lehet? -
logitech25
tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám!
vásároltam egy konfigurációt
asrock 960GM-GS3 FX
athlon x2 240
2gb ddr3problémám az lenne hogy az imént raktam össze ahogy rá dugom a kábelt a tapra indul (gombbal ki kapcsolni sem tudom). :/
se kép se hangsztetek mi lehet a probléma???
"Ha természetes módon élsz, sosem leszel szegény, de ha a képzelgések szerint, sosem leszel gazdag."
-
sun35
csendes tag
Sziasztok. Van egy asus a8v deluxe alaplapom, betöltésnél ezt irja ki: No drive Attached to fastrack controller, Bios not instaled. Miért van ez? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston HyperX FURY 16GB (4x4GB) DDR3 1866MHz HX318C10FB/4 Memoria!
- ASRock h510 pro btc+
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest