Új hozzászólás Aktív témák

  • muci07

    tag

    Na közben így utólag arra jutottam, hogy először rendelek egy komponens első szettet és utána eldöntöm, hogy elég lesz-e nekem abba a kis autóba az a "mély", amit ő ad nekem, vagy kell kiegészítésképpen egy pici mélynyomó, legrosszabb esetben ovál, mert a csomagtartó elég sűrűn tele van... -.-"
    Már lassan 1 hete rágódok a témán, hogy miket rendeljek és sajnos úgy vettem észre, hogy nagyon kevés infó van autóhifikről (nagy meglepődésemre). Inkább csak a drágább, profi cuccokkal foglalkoznak és rám nem gondolnak, aki tök alap zenehallgatásra szeretné lecserélni a recsegő gyárit :D Na szóval itt két lehetőséget találtam, de mindkettőről kevés véleményt találtam sajnos, ezért inkább rátok bízom magamat. :)

    Alpine Ez valahogy nekem szimpibb, és kicsit több véleményt találtam róla.
    Hertz Azért ezt, mert félek, hogy a 165-ös (ami ahogy néztem csak abban tér el, hogy nagyobb egy kicsit) nem fog beférni és nem akarom magam megszívatni. Így is alig van időm és szerintem az első szett beszerelése és a hátsó kikötése nekem 1 napig vagy akár 2 napig is fog tartani... De erről viszont nem találtam olyan sok véleményt, inkább a 165-ösöket részesítik előnyben.
    Az Alpine-nak a hangváltóit dicsérik többen is külföldi oldalakon, a Hertznek a csomagjában meg elvileg sok dolgot kispóroltak (saruk, keretek, kevés variálhatóság), plusz még annyit olvastam a Hertz ellen, hogy a hangváltó kábelei fixen vannak már alapból... Kicsit tanácstalan vagyok, szóval valaki rendet rakhatna a fejemben, kezdőként belemerülve lehet, hogy kicsit sok volt így és nagy lett a zűrzavar a fejemben egy picit. :B :B

Új hozzászólás Aktív témák