Új hozzászólás Aktív témák

  • harry

    veterán

    Igen merulonel lattam a zartabb felepites / direktebb elszivas miatt tuti kevesebbet porol. Van egy Einhell vizes/szaraz muhelyporszivo, valami alap cucc, de ide jo lesz.

    Igazabol eddig ketelkedtem abban, hogy a merulofuresz lenne-e annyira univerzalis / alkalmas nekem, mint egy korfuresz, de igy tobb video es leiras utan elegge szimpatikus: sokkal konnyebben es gyorsabban lehet vele dolgozni, sokkal szebb a vagas, nem porol annyira stb. Kisebb darabokhoz meg talan meg jobb is (ami felelmem volt), hiszen nem kell a munkadarabnak 'nekinyomni', hanem eleve ra lehet helyezni.
    Ha meg nagyon sok keresztvagasra lenne szuksegem (valamiert), akkor meg mindig vehetek melle egy gervagot ha nagyon kell.

    Mi a velemenyetek a Makita SP6000J-rol? 285eur link (Kulfoldon vagyok, ezert neznem innen) + mondjuk az 1.5m-es sin (ami valamiert olcsobb mint az 1.4-es...?) link
    Einhell TE-PS 165 lenne sokkal olcsobban (83eur), ami ilyen aron nem tudom milyen lehet link
    Esetleg Bosch GKT 55 GCE, 377 eur link ami azert mar huzosabb, es ahogy latom, minden mas meg ennel is tobb.

    -> Gyorsan rakeresve ugylatom itt bevalt tipus a Makita :) Alszom ra egyet, aztan atfutom meg a hozzaszolasokat igy, hogy kb. megvan mit is keressek.

    kapu2006: koszi, mindenkepp megtartom amolyan szemelyes kihivasnak a gyakorlast, hiszen a kezugyesseget / tapasztalatot nem lehet gepekkel kivaltani, de ugy gondolom ettol fuggetlenul praktikus lenne azt is beszerezni es a ket modszer megfer egymas mellett :)

    [ Szerkesztve ]

    Theoretically, this damn thing oughta work now.

Új hozzászólás Aktív témák