Új hozzászólás Aktív témák

  • harry

    veterán

    Sziasztok, furesz(tipus) kivalasztasahoz kernek par javaslatot :)

    Berelt lakasban hobbi / barkacs celra keresnek megoldast arra, hogy szep vagasokat tudjak csinalni, jellemzoen szal-anyagon, leceken, esetleg 20-30cm szeles deszkakon, polcokon. Tablas anyagokon nem igazan gondolkodtam jelenleg.
    Pl. a minap osszeraktam egy egyszeru madaretetot, es hat kezi furesszel azert nem sikerultek tul pontosra a vagasok (masnak biztos jobban menne, de ez van).

    Szoval funkcionalisan a legjobb szinte biztos egy asztali korfuresz lenne, es bar nem is vetettem el, de a nagyobb meretei miatt a tarolas, es a hasznalathoz felallitas sem tul praktikus (most ugyan elferne, de egy kovetkezo alberletben mar nem biztos...).

    A gervago furesz igazabol szinten megfelelo lenne, tekintve, hogy szelesebb anyagokkal annyira nem hiszem, hogy fogok dolgozni.
    Viszont ez is aranylag tobb helyet foglal, illetve nem tudom mennyire megoldhato a porelszivas (oke, hogy van erre csatlakozo es van porszivom, de nem tudom mennyire porolna be az egesz kornyeket / mogotte levo reszt).

    Kezi korfuresz, kicsi, konnyu, lehetne tablat / hosszu egyenest is vagni vonalzoval, ellenben kisebb anyagokhoz, darabolashoz korulmenyesebb hasznalni. Meg sokkal lassabb mindig kezzel beallitani / kimerni a vagast, de hat, hobbi celra belefer.

    Ti mit javasolnatok?
    - Megerne az asztali korfuresz a helyigenyt / felarat, pakolgatast, a tudasaert cserebe?
    - Nem tudom a gervago mennyire lenne 'eleg'. Esetleg olyat nezni, ami sines? Vagy kesobb melle egy korfureszt is?

    Arak:
    Ugyan hobbi cel, de emiatt az is fontos lenne, hogy elvezzem is a hasznalatat, tehat nem a legolcsobb modelleket neznem, hanem mondjuk kozepes arfekvesu gepeket (pl. kek Bosch belepo modellek, esetleg eggyel feljebb; Makita / Metabo / DeWalt belepo modellek, nem ismerem oket).
    Pl. korfureszeknel ez 110-150 euro kornyeke ahogy lattam, asztalinal talan 600eur (pl kompakt Bosch link + allvany talan), gervago passz.

    [ Szerkesztve ]

    Theoretically, this damn thing oughta work now.

Új hozzászólás Aktív témák