-
IT café
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigemperor
senior tag
Szívemből szóltál.Magam is hasonló problémákkal küzdök, illetve szinte kottára hasonló elképzelésekkel vagyok felvértezve.Annyi különbséggel, hogy rájöttem, ezen paraméterekhez a 30-35k-s határt nem érdemes átlépnem, ugyanis a lejátszó komolyabb lenne,mint amire szükség van.Én nem akarok nagyobb, jobb tv-t sem, pedig jóárasítva kaphatnék is,de felesleges, főleg, amennyire nem nézem.
-
Ed Parker
nagyúr
Azt azért tisztázni kellene hogy az 50 ezerért már legyen benne merevlemez vagy olyan lejátszó, amiben van lehetőség merevlemez beépítésére.
Mert ha az elöbbi, akkor a kínálat eléggé leszűkül.
Ha az utóbbi, akkor popi a210, amibe tudsz hdd-t rakni és tud torrentet is, játssza a blu réj-t, szóval tud mindent, bruttó 54e HUF -
Ed Parker
nagyúr
olcsóbb?
nos a "csupasz" merevlemez" általában olcsóbb szokott lenni a külső vinyóknál,ha most akarsz venni mindegyik drága,ez a legrosszabb időszak a "tájföldi" áradások miatt.
Ma néztem,kereken duplája mindennek az ára,szóval ha van otthon felesleges használd fel azt vagy várj 3-6 hónapot és esni fog az áruk.
de a cucc megy merevlemez nélkül is,így addig bukod a torrentet,meg pár apróságot.Ha sokallod az árát,akkor valamiből le kell adnod
ezt szeretné mindenki hogy fullos lejátszója legyen,tudjon mindent,3TB tárhely és olcsó legyen,csak ilyen sajnos nincs
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen videókártyát?
- Horgász topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AliExpress tapasztalatok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kupon kunyeráló
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest