- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- DIGI kábel TV
- Proxmox VE
- AliExpress tapasztalatok
- Facebook és Messenger
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
-
IT café
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz Indiant #52539 üzenetére
A legújabb LE-vel állítólag egész tűrhetően működik, de a Mini MXIII az ajánlottabb mivel abban Gigabites LAN van és az LE tökéletesen megy. A Mini MXIII II S905X procival szerelt ami hiába újabb és egy-két paraméterben jobb, összességében gyengébb és 100-as LAN van benne. Még kevés a tapasztalat mivel többnyire az S905-ös Mini MXIII-at "vesszük" a jobb támogatottság miatt.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
DoItYourself
addikt
válasz Indiant #52541 üzenetére
Az ext. sub és a táblázat legalsó sora hülyeség, a többi jó.
repvez: S905 összefoglaló első felét olvasd el, jó támpont. LibreELEC frissítések vannak ezekre a boxoxra, más nem nagyon.
Himedia, Zidoo cuccokra van gyári támogatás is, magasabb áron.[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
blakey
titán
válasz Indiant #52542 üzenetére
Erre gondolok. Szerintem meg egyáltalán nem gond a UK csati, könnyen pótolható. A Mini MX is jó de csak LE-vel, Android alattr kevés az 1GB RAM.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Indiant #52612 üzenetére
Ezeknél jó oda figyelni, utána olvasni a kompatibilitásra is, főleg Android esetén. Azt pl. biztosra tudom, hogy a Pro az én Box-ommal nem kompatibilis, a Deluxe viszont igen.
Aztán van egy Minix A2 Lite-om is, ami szintén inkompatibilis a Box-ommal, míg Win 7 alatt perfekt működik.
LE-vel nem tudom mennyire érzékeny ez a terület...
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest