- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Mozilla Firefox
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Windows 11
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Proxmox VE
- ASUS routerek
-
IT café
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
válasz SunMount3r #52611 üzenetére
Mele F10 Pro / Deluxe bemutató:
TesztAz LG magic remotja nem használható ugyanerre? (kodival...)
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
LE alatt én semmit nem programozok sőt egyáltalán semmit nem programozok, de a MELE-n lévő gombok mind működnek programozás nélkül, a némítás, előre/hátra ugrás, Play/Pause, stb. Ezek tökéletesen teszik a dolgukat.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Cutoff
tag
Köszi a tippet, de egyszerűbbre gondoltam. Egy oplay után váltok MX-re (kell a wifi). Pont azért csak erre, mert nem akarok semmi mást futtatni rajta, csak Kodit. Ezért sincs szükségem qwerty billentyűzetre, viszont megszoktam a hagyományos play, stop, tekerés, stb. gombokat és olyat szerettem volna, amin ezek rajta vannak. Viszont találtam ránézésre megfelelőt, meg is rendeltem. (amit korábban be is linkeltem)
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Horgász topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- LG LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest