-
IT café
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz kovadika #27238 üzenetére
Hát én még mindig abban a hitben vagyok, hogy 1. az nvdia nem tudja a 23.976ot 2. és ezt fórumon olvasom, hogy nem támogatja a a tmt a nvdiat. Többen is panaszkodtak a htpc-s topikban erre, hogy nvdias géppel a tmtben nem tudták aktiválni a 3D. A n-es oldalon is írják, hogy nem támogatja.
-
cekkk
veterán
válasz kovadika #27240 üzenetére
Xbmc kinti fórumán is kínlódnak az 23.976al, mert nem megy és valami
ModeLine "1920x1080_23.976" 74.230 1920 2560 2604 2752 1080 1084 1089 1125 +hsync +vsync
Ilyeneket írogatnak be, de nem mindenkinek megy, szóval inkább 24Hz lesz és nem a 23.976. És ezért nem hiszem el, hogy neked meg megy tökéletesen De menjünk át privibe és folytassuk ott mert érdekel ez a dolog, hogy nálad megy tökéletesen az sok más embernél meg nem -
cekkk
veterán
válasz Relaxing #27257 üzenetére
http://dunebaseprime.hu/dune
Itt szerintem ugyan azokat a dolgokat megkapod, és csak regisztrálnod kell. -
cekkk
veterán
És ha több ilyen darabot is vissza küldenek? És amelyikből kiszedi abba mit rakjon?
Ezzel nem néz hülyének egyáltalán, itt jön elő ennek a jogszabálynak a hátránya, hogy nem biztos bontatlan készüléket kapsz. Mondjuk azt nem tudom, hogy ezt milyen módon adhatja el a kereskedő, fel kell-e tüntetni-e ezt.(#27349) robesz26
Nem kell személyeskedni értem? Persze ha nem tetszene neked a készülék és vissza küldenéd a 8 napon belül akkor örülnél mint majom a farkának, hogy vissza kapod a pénzed mi?
Én használt dolgokat vásárolok[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz robesz26 #27353 üzenetére
Igen, kötelessége, viszont az már nem az, hogy feltüntesse azt, hogy ez ilyen visszavitt termék.
Szerintem ez eleve egy nagy hülyeség, mert sokan erre játszanak kipróbálnak termékeket aztán küldik vissza, vannak akik így olvasnak könyveket Ezt a mai viszonyok mellett egy vállakózásnak igen nehéz kigazdálkodnia, mert épp elég teher van rajtuk sajnos. Függetlenül a vállalkozás formájától. -
cekkk
veterán
válasz kovadika #27361 üzenetére
Én régebben olvastam pont egy cikket ahol vagy a Libri vagy az Alexandra valamelyik dolgozója nyilatkozott.
De most megnéztem a libri oldalát és ott ez van:
A vásárlástól való elállás joga:
A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül. Kézhezvételnek bolti átvételnél a pénztárbizonylat kiállításának időpontját, házhozszállítás esetén a futártól való átvétel napját értjük. A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre. A termékek vételárát csak a sértetlen állapotban a számla, vagy annak másolata ellenében 30 napon belül térítjük vissza. Elállás esetén, ha az áru a nem rendeltetésszerű használatból eredően megsérül, a Libri követelheti kárának megtérítését. Az elállás joga nem gyakorolható olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő (például fotókönyv), vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza, valamint, ha a termék csomagolását a Megrendelő felbontotta. A sértetlen termék visszaküldésének költsége a Megrendelőt terheli. Az utánvéttel küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni. Ha a kiszállítás ingyenesen történt, a Megrendelőnek meg kell térítenie a szállítás költségét is, amit kedvezményként a Libri elengedett a házhoz szállításkor.Ebbe nem említik, hogy a könyvet nem veszik vissza sőt picit fentebb ez van
Ha Önnek esetleg nem felel meg a megrendelt könyv, és másra szeretné kicserélni, akkor ezt szintén megteheti bármelyik üzletünkben díjmentesen, vagy postafordultával az internetes áruházon keresztül is, de sajnos ebben az esetben a postai költséget nem tudjuk vállalni. A könyv árát nem tudjuk visszatéríteni, annak értékét teljes egészében szíveskedjen levásárolni![ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz Integra #27478 üzenetére
Nagyon sok 25nél eredeti a kép, és a hogy Béci írta a hangok csökkentésével és a többi felesleges dolog eltávolításával nyernek helyet. Persze nem egy 2.5-3 órás filmnél tudják ezt meg csinálni. Ott igen is csökkentik a minőséget.
Erdoke:
Legutóbbi remuxnál(Hobbit), bele futottam egy olyanba, hogy amikor nem angolul beszélnek és akkor a megjelenő angol feliratra rakták rá a magyart és kb olvashatatlan lett
-
cekkk
veterán
válasz Zsmester89 #27483 üzenetére
Biztos Azon van 2D is vagy csak 3D?
Egyébként meg akkor még más nem volt csak a remux -
cekkk
veterán
Az rendben, de ez is csak egy kínai cég.
OPPO Electronics Corp., Ltd is an electronics manufacturer based in Dongguan, Guangdong, China. It makes MP3 players, portable media players, LCD TVs, e-book readers, DVD/Blu-ray disc players and mobile phones.[1] Its American division is OPPO Digital, Inc. -
cekkk
veterán
Csak nem te is értetlen vagy és nem tudod megmagyarázni? Pont annyira forgattam ki a szavad mint te szoktad a másét, de én sem magyarázom meg
Egyébként amire azt mondod, hogy pl ízig vérig magyar, azt itt készül/termesztették/fejlesztették stb nem csak ide hozták és becsomagolták , de hát mi csak ilyen értetlenek vagyunk szegény pór nép mi?[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz Integra #27749 üzenetére
Nincs rajta akkor egy rejtett partíció amiről a wint vagy valamit akarja feltelepíteni (nem ismerem ezt a laptopot) és ez zavar be?
Nincs egy usb-s dokkolód amivel ki tudnád próbálni és akkor leformázni, vagy Hirens Boot CD-vel kéne leellenőrizni ezt a vinyót. -
cekkk
veterán
válasz Integra #27755 üzenetére
Szép ez a számítástechnika, kell hozzá türelem A lényeg, hogy megy
(#27753) BBéci
Maradjunk annyiban, hogy a régiekben kellett(2-3 éve) és úgy tudom az azóta kijött szériáknál már nincs ezzel gond
Nekem is van egy olyan, direkt nem állítottam át a fejet, mert kíváncsi voltam rá, hogy meddig bírja, de így hogy a nasban van és csak akkor működik amikor lejátszok róla, így lassan 3 évesen is tökéletesen működik.[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz liszi70 #27777 üzenetére
Természetesen a pótolhatatlan adataim több helyen vannak, de azért a sok energiával összegyűlt film-gyűjteményemet sem veszélyeztetném, ha nem muszáj.
Ha nem raidban vannak a vinyóid akkor ugyan úgy veszélyezteted.
A WD ezen ficsőrje előtt is mentek tönkre vinyók és ez után is is fognak szóval arra nem számítanék, hogy megcsináltam és nem lesz baj vele.
De pl mások azt csinálják, hogy garancia lejártával eladják a vinyókat és teszik be a helyükre az újakat a nasba. -
cekkk
veterán
válasz liszi70 #27785 üzenetére
Csak nekem ebből az jött le, hogy ezt megcsinálod és utána örök életre velünk marad a vinyó
Én már ezt várom, hogy legyenek itthon végre normális HD online tékák elérhető áron azt a kevés filmet amit megnézek, onnan kikölcsönözném és mindenki örülne neki, én is meg a kiadók is
-
-
cekkk
veterán
válasz Mezga Aladár #27862 üzenetére
Az a lényeg, hogy legyél azzal elégedett amit használsz, ha így van akkor már sok gond nem lehet.
-
cekkk
veterán
válasz Integra #27883 üzenetére
Szerintem ez az egész MM piac egy langyos állóvíz, semmi innováció nincs itt már az utóbbi években.
Pedig mennyi mindent lehetne csinálni, de nem fejlődnek.Robi
Elég sok mindent megígértek már, szóval hiszem ha látom, 800 euró meg igen nagy ön gól lesz nekik.[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
MP akart lenni
Aha 25 DARAB VLS tápegységes dune volt(1 még mindig a forgalmazónál van ha jól tudom) amit magyarok gyártottak és nem a HDI, az pedig nem egy nagy darab szám, erre nem lehet alapozni, ha annyira kelendő lett volna akkor folyamatosan csinálták volna.
Majd meglátjuk mit hoznak ki a intelből a HDInél, és utána nyilatkozhatunk a képminőségről is, addig csak találgatunk. -
cekkk
veterán
Pedig elég sokáig lehetett kapni és nem is gyorsan fogyott el, és mind mondom ha valamire akkor kereslet lett volna mint amit te mondasz a cég hülye lett volna abba hagyni a gyártását.
Én abból is úgy tudom, hogy nem nagy darabszámba érkeztek be a készülékek hanem annyi kb mint amire volt előrendelése a forgalmazónak.
Igen csak BD lejátszó, viszont komolyabb elektronikával rendelkezett mint a médialejátszók többsége, és aki CDzett vagy BD lemezeket használt annak megérte megvenni, mert nem kellett külön DAC míg a Dunéknél igencsak szükséges.(#27899) ricsik
A max igen intel + XBMC kezelő felület + a saját lejátszó programjaik. Ha rosszul emlékszem Robi-k majd kijavít. A Pro meg majd 5 év múlva kiderül.[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz #75912448 #27904 üzenetére
Én meg többségében már ezt nézek mert értelmes film nincs Vagy is nagyon kevés inkább úgy mondom
Sorozat miatt meg nem töltök le BD50-t Bár kipróbáltam már ezeket a 1080i 4-5 gigás részeket, de nem nyújtott annyival többet nekem. Némelyik sorozatot elnézem SDben is mert úgy kitud kapcsolni, míg filmeknél már hiába gyönyörű nem tud. Ez az egyik oka annak is, hogy nagyon nagy dilemmában vagyok a fejlesztésekkel. -
cekkk
veterán
Mert kinek a pap és kinek a papné Egyébként én kifejezettem rühellem a LITe módos lejátszás, és mióta tudom, hogy mondjuk egy TMT5 vagy 6 milyen sebességgel indítja a menüs BDket és milyen gyorsan kezeli őket kifejezetten élvezhetőnek találom őket.
Nem ugrál pl a videó ha hangsávot vált az ember, főleg olyankor amikor van benne 10 másik és a feliratot is egyből lehet választani nem kell nyomogatni.
Szóval igen is kellemes tud lenni a menü, de nekem Dunevel szenvedés volt. -
cekkk
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Lexus, Toyota topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED TV topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest