Új hozzászólás Aktív témák

  • devil-k

    nagyúr

    Tartozom egy bocsánatkéréssel a múltkori miatt, amikor ekéztem a Kodit, hogy milyen fapados. Nem igaz. Megfelelő skinekkel a Kodi egy pöpec kis lejátszó.

    Viszont a Dune HD Real Vision ez egy fapados szutyok. Nem tudok rá mit mondani, csak annyit, hogy szar.

    Ma érkezett meg, de 1 óra múlva vissza is csomagoltam és megy vissza a feladónak. A Popcorn A400-as lejátszómnak is igényesebb volt a menüszerkezete, a jukebox felülete, mint ennek és ez 2013-ban volt, majdnem 10 éve. A feleségem is megjegyezte, hogy mi ez a fapados valami.

    Ráadásul még mindig itt tartunk, hogy kézzel (pontosabban távirányítóval) kell bepötyögni a hálózati adatokat vagy bármilyen adatot? Lehet fikázni az Apple TV 4K-t (Infuse), de annak a beállítási felülete, az ergonómiája egy álom. Tiszta szívemből sajnálom, hogy az Infuse nem gondolja komolyabban ezt a mozigép kategóriát.

    A fene megette a "BD menüvel" funkciót, ha nem tudsz hozzá letölteni külön feliratot. Ráadásul a jukebox beolvasási képességei is harmat gyenge. A film közbeni funkciók elérése szegényes, a tekerés nevetséges.

    Részemről abszolút NEM ajánlott ez a készülék. Nemhogy 75.000 Ft-ot nem ér, de még 20.000 Ft-ot sem.

    Viszont szeretnék kérni segítséget, milyen Kodis készüléket tudok venni, amivel kompromisszummentesen tudok filmeket és sorozatokat (!) lejátszani. Jöhet drágább, olcsóbb egyaránt. :R Köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

    - mozi bolondéria -

Új hozzászólás Aktív témák