Új hozzászólás Aktív témák

  • szucsi57

    tag

    válasz #75912448 #19871 üzenetére

    "a kép és hangminőségével nincs is semmi gond, de a szoftver, kezelhetőség és egyebek... inkább nem mondok semmit, bárki beleolvashat a fórumokba."

    Bocsáss meg Regger, nagyon tisztelem a tudásodat, de talán pont ez a mindent tudó hozzáállás az, ami miatt nem lehet érthető és használható válaszokat kapni a feltett kérdésekre.

    Nem hiszem, hogy bárki olyat kérdezett volna itt az elmúlt 20 évben, hogy melyik lejátszó az, amelyiknek szép a menüje és a kezelhetőségéhez nem szükséges elvégezni az általános iskolát. Szerinted ki a csudát érdekel az, hogy milyen a kezelhetősége valaminek? Ahogyan a mobiltelefonok idióta menüjét is meg lehet szokni, úgy a mindennapok során bárki hozzászokik akármilyen hülyén megszerkesztett kezelő felülethez. Még segít is abban, hogy karban tartsa a gagyitévék által megnyomorított agyát.

    Egyébként is, micsoda hozzáállás az, hogy "na ez olcsó, hiába kitűnő a hang és a kép, mondjunk róla valami rosszat"? Úgy csináltok, mint az egyszeri fizika tanár, aki a kiválóan felelő eminensnek azt mondja: "Fiam, 5-ösre ugye Einstein tudja a fizikát, én 4-esre tudom, így aztán te 3-ast kapsz!".

    Akkor most mi is van, ha eltekintünk a menü csicsától?

Új hozzászólás Aktív témák