Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz JoceeHunt #18242 üzenetére

    ez egy linux alapú, szabadon konfigolható/reszelhető beltéri, enigma2..
    átlagnál messze komolyabb chipset, a felhasznált alkatrészek, minőségi, profi rendszer. sok mindent lehet vele csinálni, amit az egyszerű szolgáltatói beltérikkel soha. a műholdazás egy nagyon belsőséges történet, iszonyúan bele lehet mélyedni. az enyém még egy középszintű történet, ennél sokkal komolyabbak vannak. rengeteg program, fejlesztés, alkalmazás telepíthető rá, motoros forgatás, dekódolás, bővítő helyek, hdd-nek hely etc. bizonyos felhasználásokkor van értelme. meg a kép és hangminőség önmagáért beszél. de a legfontosabb, hogy linux.
    de ahogy látom neked nem ilyen kell, neked digitális földi sugárzásra kell beltéri, az megint más típus :)

    természetesen ezek a beltérik ha szerelsz bele hdd-t, tudnak rá felvenni és visszajátszani minden gond nélkül. talán vannak hot-swapos hdd-vel szerelt beltérik is, de nem tudom milyen chipset-et használnak és milyen a szoftveres támogatás hozzá. de ha végig olvasod a beltérik paramétereit, úgyis leírják hogy mit és hogyan kezelnek.
    én szeparáltan használom, dedikált média lejátszóm külön van és külön a beltérim. egy dune mindent jobban tud lejátszás terén, mint egy kombinált beltéri.

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák