Új hozzászólás Aktív témák

  • LacBp

    tag

    Sziasztok!

    Kérdésem lenne...
    Leszögezem hogy linux guru nem vagyok, nem mondom h nem láttammég, de inkább winfos alatt működöm..
    Van nekem is egy 500gPremium -om. Azt hiszem oleg fw -rel. a vodás net van megosztva rajta. tavaly márcuis óta. Az akkori 7.10 es fw van rajta. teljesen jól működik, ezzel nincs gondom. Viszont 2 dolgot szeretnék rajta, De igazából fogalmam sincs hogy kell :)
    Az egyik egy dyndns elérés. Addig eljutottam, hogy dyndns. com on csináltam egy host.dyndns.org -os hozzáférést , és a routeren beállítottam ezt. Otthonról, ha fellépek a host.dyndns.org oldalra, akkor a megfelelő jelszó után be tudok lépni a routerembe. Mindez nemotthonról már nem megy (bár lehet hogy a munkahelyi proxy miatt van, bár a sima dyndns.com oldalt megnyitja.
    A másik az hogy egy 2,5 es HDD -t szeretnék rádugni, s esetleg elérni távolról. Esetleg egy USB s webcamot, de az már nagyon perverz lenne.

    néztem itt: [link]http://code.google.com/p/wl500g/wiki/NEWS hogy van valami pár napos fw is hozzá, hátha abban benne lenne a webcamom drivere is, vagy valami amivel életre kel. Mert abban, ami rajta van , csak 2 választási lehetőség van.
    Bár arra nem jöttem rá, hogy ez a fw hol lelehető fel..
    Tuti, hogy írtatok róla, de a 12000 hozzászólást még átlapozni sem könnyű, hát még keresni benne, de azért nekiesek, de ha valakinek van 1-2 keresetlen szava hozzám, ne tétovázzon! S ha lehet kezdő- félkezdő nyelven :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák