Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz #68216320 #9577 üzenetére

    Az majdnem ugyanaz, mert olyan csatornára ugrik amit sok eszköz nem tud kezelni, nem is lát és olyan mintha nem is létezne. Ilyennel már találkoztam. Router felületére belépve mit látsz? OpenWrt, módosított gyári FW-t próbáltad? Az AC65P 100-as csatornán való "eltűnését", "elmászását" már sokan írták, panaszkoddtak rá, hogy nagyon nem komálja. Ha ezután is azon a csatonán szeretnéd használni akkor próbálj ki másik FW-t és ha utána is ua. akkor egy másik router kéne kipróbálnit. Ha közel van valamilyen meteorológiai állomás akkor bármit csinálsz úgyis egyszer el fog onnan mászni.
    Szerencsére nálam jó a 36-48-as sáv így tudom használni de nekem is jó lenne a 100-as ha nem lenne több eszközöm ami nem is látja, mint 5GHz-es Wifit ha így van beállítva.

    ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák