Új hozzászólás Aktív témák

  • Exelsior24

    aktív tag

    válasz mazso1988 #16502 üzenetére

    Szia!

    Én tavaly novemberben vásároltam a TUF-AX5400-as routeremet és meg vagyok vele elégedve. Szerintem alapból is egy jó ár/érték arányú router, persze aki hajlandó ennyit szánni rá, mert majdnem fele ennyiért is kapni nagyon jó ASUS routereket. Beüzemeltem a szolgáltatói ONT mögé úgy, hogy az ASUS router kezelje a hálózatot és ossza ki DHCP-n az IP címeket, illetve ASUS AiMesh-el hozzá van kapcsolva egy ASUS repeater. Van egy tucat WiFi-s eszköz otthon és szépen csatlakozik rá minden, WiFi-t sem dobálja el egyik eszköz sem, újraindítani se nagyon kellett még a routert-t sem, bár pár áramszünet volt már az egy év alatt szóval ha azt nézem olyankor volt újraindítva, de mindig szépen vissza felállt a hálózat rajt. Jó sok beállítási lehetőség van benne, szépen személyre lehet szabni a beállításait.
    Én meg vagyok elégedve ezzel az eszközzel, azt az egyet sajnálom, hogy ASUSwrt-Merlin firmware nincs rá, de ezzel együtt tudok élni.

    Volt korábban rossz tapasztalatom más ASUS routerrel, bár ott inkább a szolgáltatói kábel modem lehetett a hibás szerintem, valahogy nem szerették egymást, egyfolytában megszakadt a kapcsolat még vezetéken keresztül is. Akkor csak úgy tudtam megoldani, hogy Padavan firmwaret kellett telepítenem arra a kis ASUS routerre, és furcsa módon utána már semmi szakadozás és kapcsolat eldobás nem volt többé.

    [ Szerkesztve ]

    Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882

Új hozzászólás Aktív témák