Új hozzászólás Aktív témák

  • Kroni1

    veterán

    válasz Skilly #13526 üzenetére

    Jobb néha a boldog tudatlanság és ha nem olvasgat itt sokat az ember, mert az eredetileg tervezett büdzsé helyett hamar rábeszéli magát a többszörösére.. :) Ehelyett szerintem válasszuk ki keretünknek megfelelő ajánlások közt szereplő Asus routert és nem fogunk nagyon melléfogni egyikkel sem. Ha megvan és minden szép, stabil a rendszer és jó a lefedettség, akkor örüljünk és használjuk a netet boldogan. Ha nem akkor keressünk megoldást a problémára.

    Nyilván nem véletlen, hogy az ajánlás idején 54-55k körüli áron, a te céljaidhoz ajánlott 92U-nál jobb a 65k felett induló 86S, sőt annál is jobb 100k felett a 86U. De ha amúgy nincs gondod vele, akkor szerintem felesleges azon keseregni, h van erősebb jobb, és h más miket tapasztalt otthon mérve, mert lehet nálad pont tök máshogy lenne..

    Én AX58U-t vagy TUF5400-et akartam, diginetem van és elbizonytalanitott mikor olvastam h valakiknél digivel ezen routerek instabilak voltak, míg a 92U ugyanitt, ugyanazon beállítással stabil. Végül mindent összevetve ilyet vettem és nem bántam meg. Olcsóbban vettem mint a fenti kettő lett volna, a dizájnja ennek tetszik legjobban (álló tipus be se férne a kijelölt helyére) stabil, javult a lefedettségem, és sztem ez a legfontosabb. Hogy hány % a CPU terhelés, meg hogy 600 vagy 800Mbps van a telefonomon az annyira nem lényeges nekem.

Új hozzászólás Aktív témák