Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaszas19
senior tag
Sziasztok.
Remélem jó helyre írok.
Volna nekem egy olyan problémám hogy,adott egy Asus P5QD Turbo alaplap nem hajlandó képet adni.
A hibajelenség hogy nincs kép se csipogás,de ha kiveszem a memóriát akkor kisípolja de mást nem ha kiveszem értem ez alatt a videokártyát vagy esetleg a procit.
Bios flashelést nem tudok csinálni mivel nincs kép.
Több mindent kipróbáltam de nem megy a tápom bőven elég neki azzal baj nincs az alkatrészek is jók mert le vannak tesztelve.
Nem látni semmi hibára utaló jelet a lapon.
8-tűs tápcsatlakozós a CPU tápellátása abból nekem csak 4-tűs van de tudtommal ez nem okozhat hibát neki.
Esetleg valaki találkozott már ilyennel??????Update:Levettem a prociról a hűtést és nem igazán melegszik a proci mert sokáig rajta tartottam a kezem és éppen hogy langyos volt,ebből arra következtetek hogy nem kap elég feszt, és az a baj(gondolom én).
Nézegettem videókat ilyen hibával és elég sok lapnál kondi okozta a problémát,de nekem Japanese Solid Capacitor kondijaim vannak és nem látok semmi fél le elváltozást rajtuk,bár ettől még lehet hibás valamelyik. -
kaszas19
senior tag
válasz Fapomogacs #12774 üzenetére
Vicces de hajlott a lap bár nekem volt már némileg hajlott lapom mégis működött.
A cpu környékén van némi hasa a lapnak,esetleg ez okozhatná a kontakt hibát?
Mivel nem látni a lapon szakadást Sehol.
Olvastam egy fórumot ahól egyik felhasználó írta hogy úgy hajlandó csak működni a lap ha a lapot kitámasztotta alulról,lehet itt is ez lenne a baj?
Akkor a bios kizárva? -
kaszas19
senior tag
Fapomogacs:
Majd megpróbálom lefotózni hogy egyértelműbb legyen a hajlás.Thrawnad
A kártyán amit kölcsön kaptam a teszteléshez van D-sub+DVI,én a D-subra kötöttem a monitort mert nincs átalakítóm hozzá.klac
Igen első dolgom volt az elem kivétel és teljes resetelés,de ez nem segít rajta.Még annyit hogy a hajlott lapnak mit tudok csinálni hogy működésre bírjam??? ha esetleg ez lenne a bibi.
[ Szerkesztve ]
-
kaszas19
senior tag
Azt nem tudom hogy milyen volt a másik félnél nálam csak gyári hűtés van.
Ma nézegettem a lapot és annyira nincs meghajolva hogy ez okozna hibát,nyomásra nem reagál.
Szerintem bios baj lehet de nem tudom frissíteni.
Ha bekapcsolom akkor a billen a ledek felvillannak aztán semmi,az usb-és egér nem világít.Még valami,befogok szerezni egy PCI-Post Card hiba keresőt azzal hamarabb rájövök a hibára.
[ Szerkesztve ]
-
kaszas19
senior tag
válasz Fapomogacs #12793 üzenetére
Tudok én olcsóbban is és garanciával vállalja a srác.
De még nem lehet biztosra venni hogy az a baja. -
kaszas19
senior tag
Sziasztok.
Na most néztem meg hogy a lap amivel szenvedek nem is támogatja az Elpida ramokat,én meg csak azzal próbáltam ki,lehet ennyi baja van csak de majd kiderül.
Van még itthon Nanya ram 1gb-os igaz 667-es de ez legalább szerepel a listán.
Kíváncsi leszek hogy ezzel mit művel majd a lap. -
kaszas19
senior tag
válasz R̲e̲m̲ #12808 üzenetére
Szia.
Kipróbáltam de semmi változás.
Nekem még mindig fura hogy le reseteltem a biosz és a cpu ventillátor vezérlő csatin úgy forog a venti mint mikor be van állítva a vezérlés silent módra.
A másik lapomon ami megint csak Asus azon fullon pörög ilyenkor a ventillátor.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Patriot Viper Steel 16GB DDR4 3600MHz PVS416G360C4K (CL14-es időzítésű memória Ryzen-hez!!!)
- G.SKILL FlareX 16GB DDR4 3200MHz F4-3200C14D (CL14-es időzítésű memória Ryzen-hez!!!)
- Garanciális MSI MPG B650-I EDGE WIFI Alaplap!
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest