Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xrvman
őstag
Nekem egy Asus P5Q-E alaplap van és ezen a PCI slotok használhatatlanok a VGA kártya miatt, ugyanis egyik helyen a ventit fogják el, a másik helyen meg hozzáérnek a VGA nyákhoz. legalábbis a TV vevő kártya audio csatlakozója, ponotsabban az abból kijövő vezeték, még ha lapsra is van hajtva.
Létezik olyan audio vezeték csati, ami gyárilag meg van törve?Vagy jobban járok, ha veszek valami PCIE TV vevő kártyát? Mit tudtok ajánlani?
-
xrvman
őstag
Van egy új gondom, leszedtem a legfrissebb audio drivert az asus honlapjáról.. Mégis a
"hangeszköz a belső audio buszon" - 65535. hely (Belső High Definition Audio busz)
Az eszköz illesztőprogramjai nincsenek telepítve. (Kód: 28)Holott van hang, stb. Windows Update helyről is mindent leszedtem s mégis ott van az a sárga
felkiáltójel. -
xrvman
őstag
Némi plusz infó, nem egy darab "Hangeszköz a high definition audio busz"-on van hanem kettő, és a driver feltevése után, az egyik el is tűnik, de a másik, az nem. Friss XP-t tettem fel, direkt.
Valami olyasmit hallottam hogy az atinak is van valami audioja.
És még egy tipp, asszem bios frissítés után lehetséges e? Eddig 1003 as volt, most feltettem a 1703 ast. -
xrvman
őstag
Sziasztok!
P5Q-E alaplapnak mi a mai megfelelője? Z68 as szériában? Lehet lecserélem, ha megéri.
E8400 as helyett i5-2500K lenne benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest