Új hozzászólás Aktív témák

  • Zé_Mester

    őstag

    válasz Shkiz0 #4007 üzenetére

    erre most csak annyit tudok mondani, hogy aki tuningolni akar, és nem ilyen kis langyi +100-200MHz-et hanem úgy durvábban annak úgyis meglesz a megfelelő cucca hozzá.
    gondolok itt a szellős házra, a jó CPU cooler-re és még egyéb kellékekre.

    Nekem is Deluxe van és gond nélkül tom járatni a procit 1,650V-on anélkül hogy bármi is túlmelegedne. Igaz hogy meg kell segíteni 1-2 ventivel, de ez a Premiumnál is kellene.
    és sztem a +7e vagy 8e ft nem ér meg annyit, hogy most pár fokkal hűvösebb az alaplap, mert aki ki akarja hajtani, annak legyen megfelelő hűtése mellé. - erről ez a véleményem.

    az enyém jelenleg 32 fokon megy (kb 21-23 fok lehet most a szobába) úgy hogy 3200on megy a proci, 1,4V-tal, alaplap is 1,4V (pontosan a te ajánlott beállításaiddal megy #3898)
    és ha játszok vagy bármit csinálok se megy 35 fok fölé. :C
    1 venti van az északi híd bordáján, de az is csak neki van támasztva, mert a videókarira fújja a levegőt, úgyhogy a lap szinte nem is kap abból semmit. :))

    ez most nem kötekedés, hogy de pedig ez a leg...leg...leg..., csak én amikor vásároltam, (kb 3 hete) nem ért volna meg nekem plusz Xe ft-ot hogy most 2-3 fokkal hidegebb legyen.
    de ki tudja, lehet hogy 4tom4nti-nak számít majd a kisebb hőfok :U

Új hozzászólás Aktív témák