Új hozzászólás Aktív témák

  • takcslajos1

    tag

    Sziasztok!

    Ez és ez között hezitálok (400 vs 600 nit, Intel(+thunderbolt) vs AMD, 14x vs 14). A kettő között a touchpaden (virtuális dial vs virtuális numpad) között van bármi különbség? Olyanra gondolok, hogy az egyiknek jobb-e az anyaghasználata, pl fém vs műanyag. Hiába nyomoztam, egyértelmű 14x vs 14 összehasonlítást nem láttam, ha feltételezzük, hogy a hardveres specifikáció (kb.) ugyanaz.
    Illetve tapasztalatok szerint mennyire megbízhatók ezek?

    Még a Lenovo Thinkbook van jelenleg a lehetőségek között (egyébként bármire vevő vagyok, csak ne gamer legyen, nem akarok 2+ kg-t cipelni, meg az ujjlenyomatolvasó is fontos), ebből hamarosan megjelenik szerintem a Gen4 Magyarországon, abban viszont RTX3050 helyett RTX2050 GPU és a gyönyörű oled helyett ips kijelző lesz, viszont a portkínálat jobb (Ethernet, 2x usb c és azon keresztül lehet tölteni, illetve van benne egy üres slot + ssd-nek), a magyarországi ára viszont még ugye ismeretlen, és a forint mostani árfolyamát elnézve lehetséges, hogy sok(k) lesz. :D

    Meg ha jók a tapasztalatok a Vivobook (pro)-kkal, lehet, hogy megvenném a közeljövőben, mert most egész jó áron elérhetők, és nem szeretném, hogy esetleg elfogyjanak, és később kiderüljön, hogy a megfelelő Thinkbook configok meg 500k-ról indulnak.

    Köszi előre is a válaszokat. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák