Új hozzászólás Aktív témák

  • Hooper

    őstag

    Hello!
    Tanácsotokat kérném:
    Konfigcsere előtt állok, az uj lapon gondolkozok épp : a huzás nem fontos, inkább a stabilitás, megbizhatoság, hasonloak.. Asus M2N-e vagy ABIT KN9s a 2 versenyzőm, meiket ajánlanátok? A proci x2 4800+ a memo pedig Kingmax ddr2 800 2*1gb.

    Ami még fontos lenne: Jelenleg Msi K8N sli lapom van 3700+al (2*1gb Kingmax), és a Core Center driverét (CnQ) pl nagyon megkedveltem, a procit terheletlenül 1000Mhzn járatja és a AC freezer ventijét alig tolja 1000rpm fölé, ez fogyasztás, de főleg hang miatt jo, és mindenképp szeretném ha az uj lapon is lenne vmi driver ami hasonloan kezeli a procit meg a ventit menet közben, és nem a biosbol kell konfigozni...

    Valamint az Asus AI NAP funkcioja érdekelne : pl "esti hangtalan letöltögetés"-re jo ha jol vettem ki.. mennyire használhato, és tul képpen mennyire "állitja le" a gépet :F ..pl a videokari ventijét is kikapcsolja, vagy h értik a honlapon irt "minimális energia és zaj"-t?

    Köszönöm a segitséget előre is! :R

    Ja meg annyi, h még mindig van ez a balhé az M2n-es lapok proci keretével, h nem nagyon birják el a hűtőt, hajlamosak a letörésre? :F

    MOD: bocsi ezt a sima M2N-E topikba szerettem volna feltenni, de megköszönöm az esetleges tanácsokat :DDD ..hamár ittvagyok, a SLI DELUXE megéri azt a plusz pár ezer forintot? :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák