Új hozzászólás Aktív témák

  • tigipuf

    senior tag

    válasz c41r0^ #2960 üzenetére

    Köszi :) kb,ezt akartam volna írni én is(persze tisztában vagyok a dolby 5.1 meg hasonló huncutkodásokra való,de próbáltam dts,5.1-es zenékkel is de nem fogott meg a hangzás)Elnézést ,tényleg félreérthetően fogalmaztam.Tehát akkor leírnám,hogy én mit szeretek ebben a kártyában(hátha valaki egyetért):
    Imádom analóg kimeneten sztereoban fülessel erősítő nélkül,mert az AKG-450-t így is meghajtja annyira,hogy nekem bőven elég (FLAC,de akár jó minőségű mp3 és szintén ASIO output).
    Gondolom minőségi sztereo erősítő+minőségi hangfallal sztereóban ugyanolyan remek,mint a fülessel.
    Viszont ha ac3-as hanganyagú avis filmet nézek,akkor optikain eresztem át a D1-n a hangot,mivel én a házimozi erősítőm DAC-ját jobbnak találom.
    De úgy gondolom,hogy egy genius,vagy logitech 5.1-es.7.1-es beépített erősítős hangrendszer is valószínűleg szebben szól az asus-al,mint egy alaplapi integrálttal(nincs benne tapasztalatom).
    Szerintem ha valakinek egy komolyabb alaplapi integrált hangkártyája van,és nem nagyon hallgat zenét fülessel,vagy nincs erősebb hi-fi rendszere,fölösleges költenie ,mert nem nagyon veszi majd észre a változást,mivel a mostani alaplapi rendszerek is kifogástalanul szólnak (össze se lehet őket hasonlítani a régebbi integráltakkal)

    [ Szerkesztve ]

    "Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."

Új hozzászólás Aktív témák