- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Hm. Lassan át kellene tenni a topikot lokálba. Valahogy jobban elférne ott, mit szóltok hozzá?
üdv, föcecr
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
DeFranco
nagyúr
még csak érdeklődés szintjén van a dolog a részemről, mert nem tudni, hogy mi lesz a leosztás.
itthonra úgy néz ki, meglesz feleségem kiságya, azzal együtt van pelenkázó is, a nagyszülőkhöz kell még valami. Édesanyámhoz nem tudom, hogy kapunk-e rokonoktól, ez egy kérdés, meg Anyósomékhoz kell még valami.
Utóbbi helyre gondoltunk venni egy legolcsóbb, 9k-s ikeás rácsos ágyat, mégis csak új, 0 km-es, és ennyi pénzt megér (erről majd még akarok futni egy kört itt is, de jegeljük még, nem látom, hogy mi a konkrét helyzet). Ez az ágy viszont elgondolkodtatott, mert amúgy képek alapján tetszetős, és mégis csak egy faktum, hasonló áron mint az ikeás.
Ha viszont szállítani is kell, akkor egyrészt úgy már lehet nem éri meg nekem, mert igazából az ikeás is tud mindent amit ez tud arra a 2 évre amíg használjuk, másrészt meg ugye nem tudni még, hogy egyáltalán hova milyen ágy jön, mi lesz a koncepció. Ez kb. még két hét mire kiderül.
Addig még csak infókérés szintjén megy a történet, utána lehet bármiről is konkrétabban beszélni.
-
föccer
nagyúr
válasz DeFranco #4058 üzenetére
Semmi. Vagyis annyi, hogy lokál topikokban engedélyezett az adás-vétel-hirdetés, illetve nem számolódik bele a hsz számba. Mondjuk ez utóbbi lehet, hogy az off topikokra is igaz, ezt így most hirtelen nem tudom fejből, de mindjárt megnéznem.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
föccer
nagyúr
Megbeszéltük. Bocs mindenkinek az esetleges mínusz hozzászólás rang miatt.
üdv, föccer
-
hdman
őstag
Akkor jöhetnek a hirdetések Minden érdekel!
Sopron city :)
-
akoska23
aktív tag
Nekem a gyerek cuccok adás-vételét a feleségem intézi de van egy nagyon jó etetőszékünk egy gyereket futott olcsón átadom nem ezen akarok meggazdagodni.És van pár ingyen elvihető,ruha is 92-es mérettől lefelé fiúnak,esetleg érdeklődés esetén eladó sosem vagy nagyon keveset hordott boltban vásárolt márkás cipők 23-es mérettől lefelé .
A teljesség igénye nélkül pár kép:A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
-
-
AMD Power
titán
válasz this is life #4066 üzenetére
Nagyon ritkán. Akkor is csak pár másodpercre. Most éjszaka csinálja azt ,hogy 3 óránként fel kell. 0:30, 03:30 és 6 fele. Viszont 6 után már nem alszik. Csak "beszél".
-
this is life
Ármester
válasz AMD Power #4067 üzenetére
Ne aggodj valtozni fog ez meg , jonnek majd a hosszabb alvasok, no meg neha a korai ebresztok...az ejszakai kajalas , hat istenem ebben a korban meg belefer. Majd alakul ez jobban is .
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
pelenka35
őstag
Megjártuk a gyerek sürgősségit tüdő gyulladásra gyanakodtak,de csak kezdődő,időben észrevettük,itthon vagyunk....gyogyulgatni kell, baszki csak kórházba ne kelljen vinni a gyereket .
Gamertag:Rob3rt75
-
twine
veterán
válasz pelenka35 #4069 üzenetére
Ugyanezt tettük hétvégén a fülével,,,"ugyanez" kórkép,,, szerencsére még csak kicsit gyulladt a füle,, nincs kialakult középfül gyulladás...Antibiotikum kúra, mert már két hete szenvedünk valami megfázással...Egy nap bölcsi- két nap tünet mentesítés,, megint egy nap bölcsi , megint leoffolják,, megint gyógyítás...a tkm ki van már...
Múltkor írtam, hogy mégis szép az élet...Nem akartam jönni siránkozni, de kb két napig tartott...azóta ugyanúgy nem alszunk...stb...
Irgalmatlan akaratos, erőszakos fiúcskát kaptunk a sorstól...akinek egyrészt örülök.mert ezt szerettem volna,, de a gyakorlat..az más...lassan kezdünk "tikkelni" a kis feleségemmel...
Roppant erős a srác, és tele van energiával...tavasztól mostanáig gyakorlatilag kertben élt,,,A Dunaparton, az erdőben...15-16 hónaposan napi 1-1,5 km.-t lesétált velünk az erdőbe, mire először bemászott a baba kocsiba...Na most egy ilyen Mauglit zárj be a házba, "mert beteg vagy, rossz az idő nem tudunk kimenni"...
Éjszaka ha már nem segít semmi, és magéra hagyjuk ,hogy "majd elfárad a sírásba" és elalszik...az órákat jelent...
Pedig amit lehet elkövetünk...olvasunk, érdeklődünk,, és nekem vannak szakember ismerőseim,,(figyelem az óráikat,,fejlődéslélektan,,stb)...
Úgy tűnik,, majd egyszer csak elmúlik...addig ezt kapjuk...
"Ha megnyerte, hagy vigye.." :/[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
-
twine
veterán
Még egy fotó,,mert a multkor szó volt a matricákról...:
Ez jött ebay-ről...2600.-Huf-ért:Lehet hogy a képen nem látszik de a fát "összerakni" egy rémálom volt...kb. 50.db-ból állt a fa, levelek nélkül, és zero segítség,,,egy ideig eltartott míg összelegóztam...
Kap még zöld festékkel ey kis dombocsát a fa hogy ne a levegőben álljon,,,ehez még betartalékoltam a matricákból pár fűcsomót meg állatkát, hogy a zöldre ragasszam...
Szereti nagyon,,,bár az autós matricákat szivesebben kapargatja... -
DeFranco
nagyúr
Önsegélyező pénztárakkal kapcsolatban van valakinek valami infója? Nem tudom mennyire ismeritek ezt a barbatrükköt, leírom:
A baba születésével kapcsolatban akarunk nyitni egyet, mert jár utána adókedvezmény, és a baba születésekor egyben igényelhető a betett összeg (+ az adókedvezmény).
Számokban ez azt jelenti, hogy beteszel x forintokat, bent parkoltatod 180 napig (ennyi a türelmi idő), közben jár a 20% adókedvezmény, majd kiveszed a 120%-ot (minusz költség plusz kamat).
A bökkenő az, hogy erre az OBA nem vonatkozik, de az Életútnál nyitnánk, ami a legnagyobb, legstabilabb ilyen pénztár a legnagyobb taglétszámmal.
Tud-e valaki érvet, indokot, infót mondani hogy miért játsszuk vagy ne játsszuk ezt el? Van-e valakinek erről valami lényegesebb infója?
-
twine
veterán
Kutyik két különböző személyiség,,a kisebbik(fiatalabb) kis "durbeleparasztgyerek"..a nagyobbik meg egy érzékeny arisztokrata...Szóval nehéz volt nekik, mert benti kutyák voltak,, és mikor asszonyka áldott állapotba került,, ki lettek rakva kutyaházba(fűtött meg minden, azért nem kell sajnálni őket)...Na ettől második ütemben teljesen megőszült szegény Aramisz(ka) pofája...első körben az álla őszült amikor 3 éves volt,(most 7) és meghoztuk neki a kicsit(kissebik ebet)...most teljesen de imádják kölcsönösen egymást gyerek a kutyákat, és viszont....csak lelkisek a vizslák(nem gondoltam, hogy ennyire) és mégis megviselte őket a nagy változás...
De látom, és tudom hogy jobb ez így nekik is... csak a farkukrA kell vigyázni, hogy a gyerek közelében ne örömködjenek annyira, mert még egy felnőtt embernek is fáj, ha örömükben odacsapnak csóválás közben...a gyereknek a csóválás meg pont fej magasságban van...
Szerk;
Illetve hogy lekerítettem a kertet...Ami gyepet kapott, hogy a gyerek tiszta körülmények között játszhasson,,ne kelljen kutyapiszoktól tartani...na ez sem lehetett nekik hüdejó...
De a gyerek lett az első értelemszerüen..[ Szerkesztve ]
-
Ghoosty
őstag
válasz DeFranco #4078 üzenetére
Ezt olvasd el. Vannak egyéb költségei, de korlátozott a felhasználása. Viszont, ha jól kalkulálod ki a dolgokat, megérheti. Személyes tapasztalatom nincs, ráadásul tervezzük a 3. gyereket, így adóm se lesz, hamarosan, amiből levonhatnám.
Elolvasva, hogy milyen jogcímeken vehetek ki pénzt, amúgy sem tudnám kihasználni. Szerintem tényleg annak jó, aki előre tudja, hogy kb mikor jön majd a gyerek, addig befizet és akkor rögtön mikor megszületik, kivesz amennyit csak lehet, aztán pá. -
DeFranco
nagyúr
-
Ghoosty
őstag
válasz DeFranco #4081 üzenetére
Nekem szimpatikus a blog, örültem volna, ha pár évvel korábban rátalálok, mert kötöttem egy unit linked biztosítást, amit nagyon nem kellett volna és most nem tudom, hogyan szálljak ki legkisebb buktával. (Csak azért kötöttem, mert megbíztam egy jó barátomban, aki ideiglenesen ügynöknek állt és ő is kötött.)
Amúgy miért vagy bizalmatlan a bloggal kapcsolatban?
-
pelenka35
őstag
3 hónapos Zsombor fiam eszik este 20.00-21.00 között majd alvás reggel 6-7-ig
-
pelenka35
őstag
Majd segít a pálinka
Attól úgy alszom
-
-
twine
veterán
válasz Csiga85 #4088 üzenetére
ebay.com
search: "children room decor"És csak figyled, ahogy fonnyad Vladi bankzsugája..mert:
"úúú ez is tetszikk,,jaj de jó az is,,és milyen olcsó...auuu,,,ez de szép,,nézd ez nekünk nem lenne jó?,,,,aha, igen az is jó lenne a gyerekszobába"Tegnap megjött a már fent lévő sok sok hold, és csillag mellé a 100db-os 3centis foszforeszkáló kiscsillag is....(ez is valami 500ft volt kb.)
Este ragasztgatok megint...pár darabnál nem annyira tetszett ez a foszforeszkáló dolog,,de amikor egy egész tetősík tele van rakva,,éjszaka fergetegesen néz ki...."igazi planetárium"[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
áhh, kisgyerekes anyukákat nem bántjuk. De a te adatlapodat elnézve van itt egy csúnya klóngyanu.
Szóval aki másnak vermet ás.
üdv, föccer
-
AMD Power
titán
Tomika drága 4:30 óta *aszik aludni. Inkább játszik és sír felváltva.
-
Ghoosty
őstag
válasz AMD Power #4095 üzenetére
Lilit ma ugyanezt csinálta, négy fél-öt fele felébredt és nem akart visszaaludni. Szerencsére nem sírt, de akkor sem akart visszaaludni, mászkált a szobában, el-elaludt, majd fél perc múlva megint fenn volt. Persze, ha otthagytuk, akkor sírt, vagy dörömbölt az ajtón.
A végén az lett, hogy mellette aludtam, így mikor megébredt, akkor látta hogy van ott valaki és visszaaludt. Azért remélem rendszert nem csinál belőle, mert hosszabb távon nem akarjuk ezt a módszert használni, hogy ne szokja meg, hogy nem egyedül alszik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest