- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz hszilard666 #83933 üzenetére
Koszi Neked is es r4z-nak is. Ez jo hir, az a rohadt pendrive meg csak meglesz elobb-utobb
VIszont lenne egy apro kerdes: Mojave alatti fajlokat win10 alol mivel lehet elerni? Olvasas fontosabb, mint az iras, ha ez szamit. Osszefoglaloban inkabb az NTFS elerese macOs alol van taglalva.
Talaltam 3 fizetos megoldast, halistennek mindnek van x napos trialja, de nincs erre valami freeware/opensource megoldas, ami esetleg kimaradt meg az osszefoglalobol?
udv
B6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16 - M3 Pro garanciális
- Beszámítás! Apple MacBook Air 2020 13" M1 8GB 256GB notebook - M1 8GB 256GB garanciával hibátlan
- MacBook Air Retina 13" M1 8C / 8C / 8 RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- MacBook Pro 13" Retina Touchbar 2018 I7 2.7GHz proci 16GB/ 1TB SSD GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- MacBook Pro 15" Retina 2017 i7-7820HQ 2.90G 16GB/500G Radeon PRO 560/4, ÚJ AKKU Garanciával, 27%ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest