Új hozzászólás Aktív témák

  • Aszpirin

    senior tag

    válasz bmakszim #118769 üzenetére

    Nem értetted meg, amit írtam. A magyar Macbook-billentyűzeten nincs rajta a csillag, innentől kezdve mindegy, hogy hová definiálod rá a saját ízlésed szerint. Ez laptop-billentyűzetre is igaz, ha mindenképp azt akarsz használni programozáshoz. Azt nem mondtam, hogy jobb a magyar billentyűzet programozásra, de pont olyan jó, mert megszokás kérdése mindkettő, te is ezt írtad. Szerintem egy programozó keveset nézegeti a billentyűzetét. És nehogy már elküldj.... Én is notebook-on programozok, csak éppen munka közben dokkolva van. Simán belefér a notebook-topikba a dolog. Nem "elvetemült".
    Az jó, hogy akciós a notebook, azt se felejtsd el, hogy az angol billentyűzet miatt itthon akciósan fogod eladni is.
    De nagyjából 10ezer forintról beszélünk, ennyibe kerül egy international english MacBook-billentyűzet magyarítása vagy fordítva. Szóval ha akciós, meg kell venni.
    (én kanadai francia billentyűzettel vettem a 2023-as MBP-met, Kanadában of course, ma már vidáman magyar rajta minden billentyű. Mintha itthon vettem volna. CSak éppen 260ezer forinttal kevesebbe került így, magyarításostól, mintha itthon vettem volna. Akkor még nem voltak M2Pro MBP-akciók... )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák