Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz F34R #16992 üzenetére

    Hú, hát

    - Hyper Future Vision: GUNNM (Battle Angel Alita) - Cyberpunk alapmű, de mivel csak 2 OVA, ezért kell a manga is. Össz-vissz' ~1000 oldal, de megéri. Az art is guszta. Főleg Gally (Alita). <3

    - Bubble Gum Crisis - 8 OVA, szintén cyberpunk alap. Van THORA Blu-ray.

    - A.D. Police Files - a 3 OVA, nem a sorozat. Szintén alapműveltség cyberpunk-violence körökben. Igazából a 3. a legjobb.

    - Kidou Keisatsu Patlabor movie (összesen 3 van) - Cyberpunk / mecha alap. Van THORA Blu-ray.

    - Venus Senki movie - Seinen sci-fi / military klasszikus '89-ből. Összeségében közepes felett, de igényes cucc. A hátterek iszonyat adják a Vénuszfelszíni táj hangulatát. Van Blu-ray.

    - Akira - A híres fim '88-ból, cyberpunk / violence alap, bár azért szerintem kissé túl van hypeolva. Blu-ray.

    - Break Blade - Bár shounen, de igényfully mecha akció és igényfully soundtrackek. Blu-ray.

    - Texhnolyze - Szintén alap cyberpunk. Dark, violence is akad bőven, mosoly még csak hírből se. Dystopia, vergődés, az ember-gép kapcsolata. Nem kell aggódni, kicsit lassan indul be; az első szót úgy a 11. perc táján hallani. Kulturált KAA DVDrip van belőle.

    - 3x3 Eyes 4+3 OVA - Klasszikus horror-violence a '90-es évek elejéről.

    - Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan - Tsuioku Hen - Seinen samurai / nija swordfight alap. Durva akció, jó, tipikusan japán történet, gyönyörű art.

    - Shigurui - Ultrabrutál betegszamurájosdi, egyedi art, nem hadonászó akció. anidb azt írja, hogy shounen, de ez egy baromság. : D A Blu-ray fos, nem ér meg ~15 GB-ot.

    - Basilisk: Kouga Ninpou Chou - Seinen / ninja alap

    - Highlander: The Search for Vengeance - movie, igényes art, akció, meg Hegylakó. Amúgy nem világmegváltó.

    - Black Lagoon 2 évad - Gunfight, alvilág, akció rendesen, seinen cucc. Ha szereted az ilyesmit, nézzed. Blu-ray.

    - Higurashi no Naku Koro ni ( Kai / Rei / Kira) - Seinen psycho-thriller / horror / violence / mindf*ck, kib* király soundtrackek, OPk, EDk (az első 3 szezonban). A második évad már inkább átmegy egy lineárisabb, krimisebb vonalra, felpörögnek az események, a harmadik évad (5 OVA) egy minimális fanservicet ad és újabb kérdéseket válaszol meg. A negyedik már nem az igazi, ezt már az első opening alatt zsigerből tudod, de 4 OVA, szóval nézd meg. Aztán ott vannak ugye a sound novelek és a manga. Mert a történet az igen durva és komplikált. Az utolsó 9 OVA-ból van Blu-ray.

    - Ha még nem volt meg, Vampire Hunter D: Bloodlust. Gyönyörű art, akció, szinkron, zene, az egész fulligény. D epic, bár sablonoska - más kérdés, hogy e sablonok jó részét maga teremtette. Eddig kb. az egyetlen anime, ahol az angol hangsáv igényesnek mondható.

    - M.D. Geist 2 dupla OVA - Ha akarsz látni nyomorékul totálértelmetlen wtf sci-fi violence-et, akkor meg kell nézned. De amúgy azért is, hogy aztán tudd később miről van szó, amikor fosként hivatkoznak rá. : D

    Meguntam a gépelést.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák