Új hozzászólás Aktív témák

  • jonnyjoker01

    veterán

    válasz Xaels #33991 üzenetére

    Amíg nincs a játékban pvp, addig nem pay to win. Sajnos viszont eszméletlenül pay to progress. Mielőtt leírom mi a probléma a játékkal54r, azelőtt megemlíteném, hogy nekem nagyon tetszik a játék és mivel még csak a játék felénél tartok kb, ezért nem tapasztaltam sok problémát.

    1: artifacteket csak legendás ládákból lehet kapni, 5%-os drop rate-el!!! 7200 forint egy láda úgyhogy ha ezzel számolunk 144 ezer forint 1 db artifact. Van belőle vagy 10. Régebben lehetett szerezni is ritkán az abyssból, de kiszedték.

    2: néhány épület építése/fejlesztése olyan szinten el van rontva nyersanyag szempontjából, hogy van hogy ki sem írja mennyi nyersi kell hozzá rendesen (999+).

    3: endgame az az abyss, de jelenleg úgy el van rontva, hogy többe kerül egy futam után a javítás mint amennyit kapsz jutalomként

    4: Sárkány armor temperingje fizetés nélkül lehetetlen. Kb 1500 sárkánycsont kell egy db armorhoz, fizetés nélkül naponta max 40-et tudsz szerezni.

    5: főellenség leküzdése a sztori végén csak bugokkal volt lehetséges, de a bugokat javították, így most közel lehetetlen befejezni a sztorit :D

    Jó játék lehetne amúgy, de nagyon nem tetszik amilyen irányba halad a fejlesztés.

    Üdv. Johnny

Új hozzászólás Aktív témák