- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- DIGI kábel TV
- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Facebook és Messenger
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
-
IT café
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
Oh, anno, amikor mentünk a T-be megvenni az SP-t, 10 percbe tellett elmagyaráznom a pultos csajnak, hogy milyen istenverte telefont szeretnék... Mondom engem az Xperia SP érdekelne. "Az S, vagy a P?" - mondom az SP.. van ilyen telefon. - "Akkor mindkettő érdekli?" - Hát basszus, minek kéne nekem 2 telefon, pláne egy középkategóriás a csúcskategóriás mellé... Vaze! Xperia SP, van ilyen telefon, halló! - De S, vagy P érdekli? - CSAK AZ SP!!!!!!!!!! Vagy 2 percig bóklászta a számítógépet... "Jaaa, tényleg, van is készleten, 2 színben is". *facepalm*
(#4962) Weeman1: Bizony... A Harman/Kardon hangtechnika odab*szhat az M9-ben... Valami normális JBL fülessel mondjuk, nem ilyen bohóckodós Sennheiser, meg Beats Audioval, elég brutálisan szólhat. Vagy Boséval... húúú.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Fejvadi
nagyúr
Majd kiderül mennyire is rossz a 810. Kapkodva adják ki a telefonokat, pedig még nem is tudták a 64 bit-re optimizálni. Nem vagyok biztos benne, hogy a Snapi 810 a rossz, csak az új technológiára fel is kellene készülni. Persze a pénz kellene gyorsan ezért félkész szarokat adnak ki a nagy nevek.
Az Mi3-mat pillanatnyilag csak a Samu S6 zöldre cserélném mint használat és kinézet, nem eladás miatt. Ezt a sebességet sem tudja kihasználni az átlag felhasználó, a többi csak erőfitogtatás.
[ Szerkesztve ]
-
-
w333
félisten
Jah pontosan ugyan így látom én is ...
(#5333) Justreboot
HTC M9 ? nem kell meleg telefon aminek a kamerája is gyenge !
Szerk.
LG Lolli navigációs ikonok csak nekem tűnik bénának ?
Miért kellett hozzányúlni ? látás sérülteknek készült vagy mi a fene
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
no more
veterán
Igazából elrontotta nagyon a Sony, mert a Z3-nak kellett volna lennie az akkori Z2-nek szerintem. Aki csúcskészüléket akart a Sonytól, annak már megvolt a Z2, ami lazán 200-220 körül nyitott, ugyanilyen árban jött a Z3 is, ami konkrétan ugyanaz mint a Z2, csak 200-zal magasabb a proci órajele, meg a kerete le van kerekítve...
-
no more
veterán
Szerintem is sokkal szebb.
Ne magyarázkodj, pingvin barátunk. User error.
(#5378) ДарСтав: Ezen felnevettem DD Mint a gyári biztonsági mentés -szintén- Sonykon. A PC-s szoftveren el sem indul a folyamat, telefonon mindent lement (elvileg), de visszaállításnál 1%-nál lefagy az egész.
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
Nálunk sokat javult. KitKat-ben gyakorlatilag nem töltött újra soha semmi nekem. Megnyitottam a böngészőt és az egy hete ott hagyott oldal virított ugyanúgy, ahogy hagytam. Most már a böngésző nem igazán marad a memóriában, sűrűbben fordulnak elő újratöltések sajnos... Bár, azért így is sok app fut egyszerre, de előfordul, hogy ez-az, újratölt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest