-
IT café
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Shooder #36729 üzenetére
Szia!
Bár én nem vagyok v.ász, de kíváncsi vagyok arra a programra. Én vettem egy usb multimétert (Muker 017 de KCX-017 neven is megtalálható). Ezzel az összes létező usb portot és kábelt 20V 3A-ig megtudod mérni. Valamint a felvett ampert is méri. Ezt ajánlom mindenkinek, mert gyorsan ki lehet szűrni vele a gyenge/rossz töltőt és kábelt is.
A kérdésre válaszolva, igen, az ingadozás normális, de telefon, töltő és kábel függvényében akár nagy eltéréssel. A töltöttség vége felé egyre kevesebb ampert vesz fel az akkumulátor. Ha túl nagy az ingadozás, akkor érdemes másik töltővel és kábellel próbálkozni, de a pontos eredményhez szükséges egy már említett usb mérőműszer.[ Szerkesztve ]
Üdv: Mcrazy
-
válasz Shooder #36729 üzenetére
Nem ilyen egyszerű a történet. Egy jó töltő változtatja a töltési mAh-t, minél töltöttebb az akku, annál lejjebb csökkenti. Ezzel egyidőben és ezzel a módszerrel formázza is. De! Ha egy akku elektronikája nem tud megemészteni pl 2 ampert, akkor hiába a 2 amperes töltő. Nem a hálózat dönti el, mennyit ad le, hanem a fogyasztó, hogy mennyit vesz fel. Az nem jó, ha folyamatosan ingadozik, de ha azt látod, hogy sosem megy x amper fölé, akkor a készülék akku-elektronikája nem engedi.
[ Szerkesztve ]
But who is watching the guardians?
-
Somatom
veterán
válasz Shooder #36731 üzenetére
Valószínűleg a kábel miatt (ha külön kábeles). A normál USB kábelben külön van az adat és a táp ér. A töltőkábelben össze van kötve a kettő, hiszen adatátvitelre nincs használva. Ezt érzékeli a teló töltésvezérlője.
Én megfejelem Mr. Y figyelmeztetését. A dupla reget itt nagyon komolyan veszik. Gyorsan véget érhet emiatt itteni rövid pályafutásod. Én a helyedben írnék egy modinak, hogy szánom-bánom tudatlanságból eredő bűnömet és azonnal törölném az egyik regemet.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest