Új hozzászólás Aktív témák

  • Coyote2000

    őstag

    Sziasztok!

    A közelmúltban tértem át iOS-ről Androidra (SGS3), de elakadtam egy témakörnél: ez pedig a legális zenevásárlás. A kérdésem: HOGYAN, HONNAN lehet legálisan mp3-at vásárolni Androidon?

    Megszoktam az iTunes kényelmét, amikor hallottam egy zenét, lecsekkoltam Shazammal, és egy gombnyomásra meg is vásárolhattam az iTunesból. Persze, most hülyének nézhettek, hogy miért nem torrentről lopok mindent, mint a többség... de a helyzet az, hogy az igazán tetsző zenékért hajlandó vagyok pénzt adni, mert szeretném ezzel is ösztönözni az előadót.
    Namármost. iTunes ugye nincs Androidon. Androidra két lehetőséget találtam: egyik az Amazon, másik a Google Music. Mindkét rohadék program csak UK/US-ben elérhető, ami szerintem szégyen és gyalázat 2013-ban.

    Van ötletetek alternatív megoldásra, vagy váltsak vissza iTunesra? Az iTunesból szerencsére lehet exportálni a megvásárolt tartalmakat is mp3-ba, és az S3 hangja is lenyomja az iPhonet, viszont így meg oda a kényelem, nem tudok egy-két klikkel vásárolni és hallgatni, hanem muszáj otthon a laptopra letöltenem, átkonvertálnom, áttranszferálnom. A tököm tele ezzel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák