Új hozzászólás Aktív témák

  • brd

    nagyúr

    válasz MC Pite #40930 üzenetére

    Én a NetGuard-ot használom nagy megelégedéssel, ebben apponként lehet szabályozni pl. azt is, hogy WiFi, vagy mobilnet elérése legyen-e. De mint mindennek, ennek is van egy hátránya: ha amúgy VPN-t használnál a mobilon, akkor lesznek problémáid, mert a No Root FW-k többsége (mindegyik?) úgy működik, hogy egy "belső" VPN-t épít ki (amin csak azt engedi át, amit beállítasz).

    Szerk, #40935: Arrafelé is keresd, ahonnan a mobilnet beállításaihoz eljutsz, vagy a hálózati részben az "egyéb", vagy "több" menüben (nem tudom, melyikre ferdítik magyarul).

    Ha már itt vagyok, én is kérdezek: Xiaomi Mi9-en vagy egy idiótaság, ami nem tudom, rendszerszintű-e, mert más A9+ eszközöm nincs. Arról van szó, hogyha fingerprint azonosítás van beállítva, akkor 72 óránként kéri a PIN-t. Na' most értem én, hogy ez sokaknak probléma, de én tudhassam már jobban, hogy nem vagyok agysérült és vagy nem felejtem el, vagy vállalom, mivel jár, ha elfelejtem. Ezt a 72 órás újraellenőrzést meg lehet valahogy hekkelni vajon, hogy ne kelljen (root van)? A topicjában többször kérdeztem már az elmúlt 1 évben, de az elég kihalt, a legtöbb arc ilyen "kijött a frissítés", "nekem is települt, itt az about kép ni'", "a kis cicás csengőhang benne van-e már", "mi a verziója a félévente frissülő nem hivatalos ROM-nak" típus. (A fingerprint kikapcsolás sajnos nem opció, mert az másik agysérültek miatt a fizetős appok használata okán szükséges.)

    [ Szerkesztve ]

    The only real valuable thing is intuition.

Új hozzászólás Aktív témák