Új hozzászólás Aktív témák

  • kiraly.andra

    aktív tag

    Két napja eddig nem tapasztalt anomáliák bukkantak fel a telefonomon (Moto Z Play, Android 7.1.1). Ezek között nem feltétlenül van összefüggés, de kicsit gyanús.

    1.) A nem használt készüléket "lefagyott" állapotban találom: gombra, ujjlenyomatra nem reagál, de nincs kikapcsolva, mert hosszú nyomásra nem kapcsol be. Sokkal (kb. 4x) hosszabb ideig kell nyomi a gombot, akkor elindul normálisan, aztán működik, mintha semmi sem történt volna.

    2.) Időnként őrülten megnő a fogyasztás, a Google Services (néha Google Play Services) vezeti a listát, rengeteg CPU idővel, deep sleep nincs, a DevCheck alapján a processzor többnyire a maximális órajalen működik. Reboot után valameddig normális, de anélkül, hogy csinálnék valamit rajta, egy idő után megint ugyanazt látom.

    Plusz érdekesség: a legutóbbi újraindítás óta megszűnt a vibráció az ujjlenyomat olvasásnál. Maga az érzékelő működik, csak nincs többé vibráció. Ezt nem lehet külön állítani, így nem az a megoldás, hogy valamiért kikapcsolódott. (...) Úgy tűnik, hogy a rezgőmotor tönkrement, más helyzetekben (pl.: ébresztéskor) sem működik.

    Mi történik itt?!

    :a:

Új hozzászólás Aktív témák