- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz Ablakos #2916 üzenetére
Eddig nem volt beírva IP cím, csak kapcsolódtam a routeremhez, és kész. De nem működött rendesen, a Play-en nem jöttek be a képek. Tegnap azt a tippet kaptam, hogy írjak be egy fix IP-t a telefonba. Így jó is lett minden. Így ha más routerhez csatlakozom, akkor ki kell kapcsolnom a fix IP-t, és akkor működik ott is minden. A többi routerrel nem volt gondom, csak a sajátotommal. Jól van beállítva. Ez után kaptam egy olyan tippet, hogy ha csak a két DNS címet írom be a telefonba, az IP-t; átjárót és a maszkot üresen hagyom, akkor lehet nem kellene más routereknél kikapcsolnom a fix IP-t. De mivel ezt a hármat nem tudom kitörölni, mert nem engedi, így nem tudom kipróbálni. Ha nem érthető hogy mit akarok, akkor később rakok képet is, úgy egyértelmű lessz.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Autós topik
- Külpolitika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest