Új hozzászólás Aktív témák

  • kisgyerek85

    senior tag

    válasz Zeki #63068 üzenetére

    Hát ez BIGLIKE amit írtál, és most nem a párom miatt mondom, hanem anyumnak pont a napokban kellett telekomnál a vezetékes régi hoppá díjcsomagot cserélni az újra (régi 5000 perc volt vezetékes és 30as mobil irányba is), de névváltozás miatt már az új szerződést úgyse tudta volna tovább húzni (R.I.P Apu :( )
    és most elég nagy gondba van, ugyanis már csak 200percet kap 30as irányba, viszont ő eddig ilyen 1500 perceket beszélt.

    szerk: Kb. fél éve olvasgattam voip témába és akkor ilyen ~6ft/perc díjjal lehetett beszélni. Látom ez amit írtál nem régi dolog, mert csak januártól vannak találatok. 6ft/perc miatt nekem meg eddig kiesett a voip, mert benne vagyunk vmi papos :D csomagba a T-nél is 9ft/percel hívok hálózaton belül a csomagban lévőket meg ingyen.

    Közben böngésztem bőszen a pandawillen és belebukkantam egy visszatérő telefonba (tavaly testvéremnek kellett volna valami és majdnem megvettük ezt, de közbe a főnöke meglepte egy caterpillar b15-el, egyáltalán nem nőies, de mindegy :D)
    Szóval Doogee dg100 vagy látom, hogy van dg210-es.
    Kereső elég sokat kidobott dg100 találatba és belefutottam közbe a te nevedbe is. Neked végül ez a levovo lett a befutó amit feljebb linkeltél nekem?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák