Aktív témák

  • klepto

    addikt

    Sziasztok ismét! :)
    Ismét volna pár kérdésem hozzátok :B
    Az Opera 10 mini képes minden létező weboldalt tömöríteni, és 90%-al kisebb adatmennyiség generálásával megnyitni, vagy ez csak azokra a weboldalakra vonatkozik, amelyek alapból le vannak tömörítve, és el vannak tárolva az Opera szerverén?
    Az ingyenes Android Apss-on kb. hány alkalmazás érhető el manapság?
    Az ingyenes alkalmazások átlagban mennyire hardver igényesek, milyen szintű telefonokon képesek elfutni többségében akadás mentesen?
    Az Apps-on vannak magyar nyelvű alkalmazások is, vagy csak Angolok?
    Ha vannak magyar nyelvűek is, azok milyen jellegű alkalmazások, és kb. mennyi van belőlük?
    Ha új témákat töltök le egy telefonra, akkor megmarad a menük magyar neve, vagy a téma alapnyelvére (pl. Angol) változik a telefon, és a menük nyelve?
    A fizetős Apps ha jól tudom, még mindig nem létezik kis hazánkban, de ha nekem egy navigációra lenne szükségem, akkor megvehetem mondjuk az IGO-t számtek boltban cd-n, vagy SD kártyán, és az működni fog bármelyik Androidos telefonon? Egyáltalán létezik ilyen verzió kereskedelmi forgalomban?
    A Route66 navigációról mi a véleményetek? Mennyire pontos, és megbízható idehaza? Samsung telefonnal, ha a telefonon van előtelepített Route66 demó navigáció, akkor „csak” 30.-€ az örökös verzió, ami BADA-ra biztosan elérhető, de gondolom létezik Androidos verziója is :U
    A két navigáció közül melyik a pontosabb, és a jobban optimalizált megoldás?
    Esetleg a sokat emlegetett NDrive-hoz, hogy lehet legálisan hozzájutni, mennyibe kerül, és mennyivel jobb az IGO, valamint a Route66-nál?

    Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)

Aktív témák