- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Backrau
aktív tag
Sziasztok.
Létezik olyan program android-ra, ami utólag megjeleníti a rejtett számot? -
Krystal_s
addikt
válasz atosan #70803 üzenetére
és GoodSpeed
Értem. Kicsit nehezebb így használni, hogy nem annyira látom át a folyamatokat, mint Win. rendszeren.
Átnéztem újra az összes alkalmazást és csak 1-2 Smart folyamatot tudtam tiltani. SmartShare.Beam, SmartShare.Cloud, SmartShare.MediaServer, SmartShare.Provider. 1-2 MB-nál nem ettek többet, de úgysem kell. Viszont elkezdtem újra használni a Firefox-ot és megoldódott a gondom. Teljesen máshogy kezeli a memóriát. Használat közben is, ha ránézek még van 400 MB szabad memória, pedig a böngésző fut a háttérben, ami 194 MB. Egyes oldalak gyorsabban töltődnek be. Nem gondoltam, hogy pont a Dolphin ennyire megtudja akasztani a rendszert. -
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy hova menti a Spotify a letöltött zenéket? Sd-men kerestem, de nem találtam.
Köszönöm! -
törölt tag
Most akciós a Battery Widget Reborn, 275 Ft+ Áfa.
Most van két ilyen alkalmazásom, igazából nekem emiatt kellett elsődlegesen:
óra helyett, a töltöttséget mutatja a dokkolón - véletlen elmozdulás esetére, bár ez nem fordul elő, mióta fizikai Bluetooth-os billentyűzettel (Rapoo E6100), és egérrel használom.
Egyébként itt lehet bekapcsolni, az óra helyett:
Nexus 7-en lehet a GSam Battery Monitor PRO-t leváltja majd teljesen. Bár az sem zavar sokat, 5.1 MB-ot eszik. Még nem tudom, majd meglátom
-
harcikoca
senior tag
Új romot akarok tenni elephone p2000-re, ilyet korábban nem csináltam. konkrétan ezt le is van írva, hogy miket kéne feltenni, csak azt nemtudom, hogy hogy? már a CWM recovery-nál elakadtam. Most ezt valahogy daemonba tegyem be, vagy másoljam a telefonra? vagy mit csináljak vele?
[ Szerkesztve ]
AMD+Ati powee'R
-
-
tomek017
tag
Haliho.
Lehet off de megkerdezem. Zte Grand x nel miert van az, hogy barmelyik alkalmazas megnyitasa utan fekete kepernyo fogad? Kezdokepernyo van stb..Android frissites megoldas lehet?
Koszi a segitseget.[ Szerkesztve ]
"Aki hülye haljon meg!... mondta az aranyhal és kifeküdt a partra napozni." (tomek017 felhasználónak 24 pozitív és 1 negativ értékelése van a fórumon! - http://phmegbizhatosag.atw.hu/ )
-
t181
senior tag
-
válasz Dimond G #70859 üzenetére
Titkosítva van lementve, szóval nem érnél vele semmit. És e mellett tiltja is a felhasználói feltételük, hogy a letöltött zenéket más app-pal játszd le (amit a titkosítás miatt nem is tudsz), vagy elmentsd/másold.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Arween
senior tag
erre esetleg valaki?
-
LonGleY
veterán
válasz Arween #70812 üzenetére
Esetleg olyan appot tudok mondani, ami ilyen appkeresésben nagyon jó. A hírfolyamában láthatod, hogy mik az aktuális, felkapott / jóra értékelt programok, játékok, és a listát a kiválasztott alapkategóriák, az érdeklődésed szerint, és a telepített appjaid alapján finomhangolja.
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok
Lézezik billentyuzet figyelo app vagy vmilyen tevékenység követő app androidon? Amivel lehetne kovetni a billentyuzet leutéseket stb-t?
[ Szerkesztve ]
-
nightzone
aktív tag
Olyan data/traffic számláló appot keresek ami az értesítősávot lehúzva mutatja melyik alkalmazás/alkalmazások használják éppen a netet (3G és wifit), és/vagy beállítható benne hogy mutassa (szintén az értesítősávot lehúzva) az elmúlt 1 perc adatforgalmát alkalmazásonként lebontva. Ha appon belül havi bontást is tud az plussz pont, de a lényeg az értesítősávban való kijelzés lenne.
Próbáltam már ezt az appot, de nem működik. Nem mutatja az apponkénti lebontást, csak a totál adatforgalmat. -
törölt tag
Ebben egyelőre nem találtam ilyet, viszont a GSam Battery Monitor PRO tudja:
Ami engem még bosszant, hogy nem írja ki nemhogy L7 II-nél - annál a GSam Battery Monitor PRO sem -, de Nexus 7-nél sem, hogy mennyivel tölt. Csak az időt, hogy kb mennyi idő múlva töltődik fel.
Viszont az éjszakai módja miatt már megérte, mert reggel látom az ágyból is mennyin áll a töltöttség
[ Szerkesztve ]
-
-
bigdady
nagyúr
Whatsup-ot használ valaki? Ott van csevegés mentésre/visszaállitásra lehetöség mint ios-en? Köszi
-
tomek017
tag
Értem. Vagy ugyanazt a verziót újra rakni? vagy annak úgy nem sok értelme, arra szolgál a factory reset?
Nem, az se segít."Aki hülye haljon meg!... mondta az aranyhal és kifeküdt a partra napozni." (tomek017 felhasználónak 24 pozitív és 1 negativ értékelése van a fórumon! - http://phmegbizhatosag.atw.hu/ )
-
Jakuu
őstag
Ez tuti tud hanggal ertesiteni. Nem csak a toltottsegi szinthez beallithatoan, hanem azt is bemondja, ha a tolton fullra toltotted a keszuleket. Beallithato silent mode, idohoz merten, vagy egyeb lehetoseg.Igaz nem a legujabb app, de meg mindig kitunoen hasznalhato.
-
t181
senior tag
válasz tomek017 #70885 üzenetére
Hát, akkor próbálj egy factory reset-et. Minden programodat letörli, minden beállításodat gyárira állítja.
Utána esetleg egy memóriakártya formázást is megpróbálhatsz, vagy csak simán kiveszed.
Esetleg itt, a teló topikjában is kérhetsz segítséget, de ilyen problémára nem emlékszem, pedig egy évig követtem a topikot és ilyen telóm volt.Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
Vartanus
őstag
Sziasztok!
G. Play áruházzal kapcsolatban lenne kérdésem. Eddig csak ingyenes appokat használtam,de most tetszik egy kettő amit meg szeretnék venni,csak óckodok attól,hogy a bankártya adataim megadjam.
Hogyan zajlik a vásárlási procedúra,tényleg csak MasterCard és Visa kártyát fogad Maestro-t nem?
< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >
-
törölt tag
válasz #41133696 #70876 üzenetére
Azonban L7 II-n jól jön, hogy van a Battery Widget Reborn applikációjában egy státuszsorról bekapcsolható lámpa:
Így a Nexus Flashlight -tól meg is szabadulhattam. Sőt az L7 II-n a GSam Battery Monitor PRO-t is töröltem, mert feleslegesen futna ott egymás mellett a két alkalmazás, egyik sem tudja kiírni, mennyivel merül vagy tölt, és az erőforrások is szűkösebbek mint a Nexus 7-ben.
-
Silious
tag
Sziasztok
Kicsit még új vagyok az androidba, ezért bocsi, ha hülyét kérdek.
Android 5.0-ba a gyári fényképező programbe le lehet venni totálisan a hangot?
Ha lenémítom, úgy persze nincsen, de a hideg ráz a hangjától
Vagy esetleg más programot használtok fényképezésre? -
-
törölt tag
válasz zeon.hu #70895 üzenetére
Készülékfüggő. Nem mindegyiken kikapcsolható (mármint root nélkül ). Akkor rejtett felvételt lehetne készírteni és valamelyik paraország túlbuzgó nemzetbiztonsági hivatala engedélyköteles kémeszköznek nyílváníthatná a telót. Nem is tudom, hogy hol hallottam ilyenről. Megvan! Nálunk.
[ Szerkesztve ]
-
gigiradok
tag
Végül találtam egy app-t ami pont az amire gondoltam Translate Bubble
-
Werkly
őstag
Céges LG-n tiltva a WIFI de van aki aktiválta már. Lehetséges illetve kivitelezhető ez?
-
törölt tag
válasz zeon.hu #70898 üzenetére
Nekem mondod? Amikor kiderült, hogy a modellhelimnek kicsit sok a 100 grammos Xperia mini, akkor akartam rendelni egy ilyen kamerát. Aztán kiderült, hogy ez nálunk nem így megyen, mivel kémeszköz. Már első ránézésre is süt a kütyüről, hogy kémkedésre gyártották. Főleg a linkben szereplő "superspy kit" -ként, aminél a kamera mellé egy bicikli kormányra rögzíthető tartót is adnak. Mivel nem szerettem volna emiatt börtönbe kerülni, ezért megkértem egy barátomat, hogy rendelje meg nekem. Ő ugyanis egy olyan ország állampolgára, amelyik híres a laza felfogású államigazgatási rendszeréről. Szóval ez a Német barátom megrendelte, majd bement érte az ottani vámhivatalba, kifizette rá a helyi sarcot, és elhozta nekem. No comment.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest