-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
zoli62
addikt
Spotifí Musicban mióta nem lehet állítani, hogy SD kártyán tárolja a szinkronizált számokat?
[ Szerkesztve ]
-
Baku
aktív tag
Ha már Spotify: Az utolsó frissítés óta nem enged belépni külföldről. ... Hibaüzenet: "Úgy látszik más országból próbálsz bejelentkezni"
Igen b...meg! És ez téged mi a f...ért zavar???Tudja valaki mi a különbség a Spotify és a Spotify Music között???
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Siriusb #54905 üzenetére
Az a Noti izé is egy widget. Frissíteni kell ahhoz, hogy valós állapotot mutasson. Gondolom, hogy amikor kapcsolsz, akkor kettős funkció indul. Kapcsolja a wifit, majd frissíti az állapotát. Ha külső program kapcsolja a wifit, attól nem frissül a widget. Én sem úgy értettem, hogy ez Tamás "problémája", de talán van lehetőség a kapcsoló állapotfrissítésének a kikényszerítésére.
[ Szerkesztve ]
-
järgenGuRu
csendes tag
Ezek a sebességmérő alkalmazások átverések nem?
-
katalin888
aktív tag
Sziasztok!
Telenoros kartyarol a TelenorMyTv app letoltese helyett a G. Playben ezt az uzenetet kapom:
"Ez az elem nem erheto el az On orszagaban."Mi lehet a gond?
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz järgenGuRu #54915 üzenetére
Mit értesz egészen pontosan sebességmérő alkalmazáson?
Amik a GPS alapján mérik a sebességet, azok biztosan nem átverések, sőt, igen pontosak jó GPS vétel esetén. -
válasz katalin888 #54916 üzenetére
Az, hogy nem Magyarországon vagy.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz katalin888 #54919 üzenetére
Akkor talán VPN-en vagy rajta.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
järgenGuRu
csendes tag
válasz Tesztelo.hu #54917 üzenetére
Mondj már eggyet légyszi.
-
válasz katalin888 #54921 üzenetére
A telefonodon nincs más időzóna beállítva?
-
tomy86
addikt
válasz järgenGuRu #54922 üzenetére
Ulysse Speedometer meg még vagy száz másik a Playen.
-
Silverr
aktív tag
válasz järgenGuRu #54922 üzenetére
Pl. [speedview]
-
Predator2
addikt
Légy szíves linkeljétek be nekem azt a kommentet amiben leírtátok melyik böngésző ajánlott. Opera mobiltól már hullik a hajam. (kerestem csak nem találom) Wifin keresztül nezetnék. mobilnetre ott az Opera mini.
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
petipetya
nagyúr
válasz killzone1987 #54883 üzenetére
Megnéztem, mindegyik link gond nélkül megnyílik. Stock 4.4.4 / gyári Chrome.
"nincs rá lezsóidő"
-
törölt tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre teszem fel a kérdésemet.
Adott egy Sony Xperia U, azt szeretném megtudni, hogy valamiféle Launchert érdemes-e telepíteni? Telefonálni és zenét hallgatni használom, de már kezd zavarni, hogy egy értelmes hátteret nem tudok választani, mert a fehér betűk (ami ugye alapértelmezett és nem lehet megváltoztatni) nem látszódnak rajta...
Mivel nem találtam semmi egyzerűbb megoldást, kis keresgélés után találtam ezekre a launcherekre, viszont nem tudom, hogy elbírná-e a "vas". Illetve, ha telepítés után mégsem tetszik, akkor normál körülmények között lehet-e törölni.
Előre is kösszönöm.
-
quailstorm
nagyúr
válasz Predator2 #54928 üzenetére
Maxthonnak szerintem nagy a gépigénye, nem tartom különösen jónak.
Én a droid beépítettjét használom. Ha legalább 4.1.2-őd van, akkor jó az. Arra felület a dolphin, kitkat alatt csak ahhoz van flash. Meg még fenn van az opera classic.
Ha még kéne választanom valakit az a chrome lenne.
Firefox is sokat eszik.Tapasztalatokat Galaxy S i9000 alapján mondtam 4.4.4 rendszerrel.
-
Predator2
addikt
válasz quailstorm #54933 üzenetére
Hely szűkében vagyok sajna folyamatosan és csak egy Android 2.3.4-es rendszerem van (Xperai mini pro sk17i)
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
dongasre
tag
Szerintetek melyik a legjobb a App lock program? lehet fizetős is
SM s21+
-
törölt tag
válasz quailstorm #54937 üzenetére
Egy nálam működő lehetőséget írtam a megadott paraméterek alapján. Azt nem írta, hogy függő lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
válasz #79335424 #54941 üzenetére
Nem szeretném frissíteni, sok gond van vele. A telefon amúgy független.
Szóval akkor vagy maxton v chrome (chrome-nak kisebb a gépigénye)
-
törölt tag
válasz Predator2 #54942 üzenetére
Azt nem állítanám, hogy kicsi lenne a gépigénye. Azon a telón nem csak a tárhely probléma, hanem a ram is. Nálam nincs ilyen gond, mert az enyém gyakorlatilag célhardverként üzemel az autóban (azért került rá a CM, mert a Sony kókányolása miatt az Avast nem tudta bekapcsolni a GPS -t). De a barátnőmnek is vettem egyet (az billes, mint a Tied és rootolt, gyári 2.3.4 van rajta) és a szemét Fosbook miatt állandóan foglalkoznom kell vele, mert nyavajog, hogy elfogyott alóla a vas.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Chrome sajnos bukta mert csak Android 4.0+, GB-re nincs. Maxthon sajnos elég bugos a mostani verzió például nem hozza be a könyvjelzőket.
Szerintem próbáld meg ezeket: UCbrowser, Dolphin, Baidu browser. Ezek sem sajnos a legjobbak, főleg régebbi vasakon. Én is a Chrome-ot használom jobb híján bár nem is rossz csak a kevés RAM miatt újratölt mindig.@Somatom: Ahhoz képest, hogy mekkora cég az FB felvehetnének egy normális főprogramozót meg egy grafikust mert elég szégyen amit kendácsolnak.
[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
Akinek van tapasztalata vele,az tudna segíteni,hogy jelenleg melyik a legerősebb remote desktop program? Néhanapján azért jó lenne egy-egy játékot távolról irányítani,és ehhez kéne. A Splashtop egy régebbi (kb 1 évvel ezelőtti) verziójával volt már tapasztalatom,nem rossz,de a játéknál elvérzett.
Ezeket ismerem:
-Splashtop 2
-Jump Desktop (Amazonról sikerült ingyen behúzni)
-TeamViewer(A telefon és a gép is elég erős,azzal nem lesz probléma)
-
-
Heavyrain
őstag
válasz #79335424 #54946 üzenetére
Nyilván nem összetettebb,Crysis szintű játékra kellett volna,hanem kb The Banner Saga szerűekre.
Szerk.: Közben gyorsan felraktam a Splashtop 2-t,azzal szépen megy,csak a hang szaggat..
air: Köszi,akkor még azt is kipróbálom majd.[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz #79335424 #54941 üzenetére
Nagyon sok szolgáltatóssal lehet találkozni Mo-n. Mivel mint kiderült ez nem az, ezért azonnal bootloader unlock és CM10 vagy újabb repülne ráfele. CM11 után nem hiszem hogy idegileg bírnám a gyári 2.3.4 korlátait.
Aztán meg létezik a link2sd, meg hasonló scriptek. Meg az SD-EXT partíció. Galaxy Ace-i-n bevált.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest