-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Vannak ezek a céges outlook alapú fiókok, amelyeket otthonról is el lehet érni egy owa-s felületen a webmail.xycég.hu címen. Az azonosítóm és jelszavam birtokában be tudom állítani a telefonban lévő Email kliensbe? Ha igen, hogyan?
Ha kellenek hozzá adatok a rendszergazdától, akkor felejtős.
"nincs rá lezsóidő"
-
Zoli133
addikt
Hali
Expense managerhez hasonló droidos app van magyarul? Elég lenne egy kisebb funkcionalitású alap cucc is de jelene esetben a magyar nyelv az lényeg.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
beg
veterán
válasz petipetya #54201 üzenetére
Mobimail. Fizetős, drága, de az owa-s címmel és a felhasználó/jelszó párossal használható. Megvettem, nem bántam meg, mert a munkámhoz kell. Nekem annyi csavar van még benne, hogy kellet vpn-t is beállítani előtte (openvpn appal), de ez nem mindenhol így van. Csak a legfrissebb verzió kezeli jól a nagy darabszámú névjegyeket.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Ajánlanátok olyan játékot a play-ről, mint az 1942 volt C64-en?
Köszi! -
spanyoll
addikt
válasz zsoltzsolt #54196 üzenetére
A swype az ennyire sokkal jobb akkor mint a swiftkey? Csak mert 800ftot megér nekem, hogy legyen egy irreálisan jó word predictionom. Persze ha nem olyan szembetűnő a különbség akkor beérem az ajánlott (köszönöm a tanácsot amúgy) swiftkey-jel.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
petipetya
nagyúr
air, beg, Bozek és VeryByte: köszi.
"nincs rá lezsóidő"
-
mouzrr
őstag
Régen volt egy olyan "akció", hogy aki telepíti a Quickoffice-t, kap 10 GB ingyen tárhelyet a 15 GB mellé Google Drive-on. Ez a régi email címemen sikerült ,ott azóta is 25 giga tárhelyem van, viszont van egy másik, újabb címem, azzal használom az androidos telefonomat, feltettem a Quickoffice-t, viszont itt már nem adja meg a +10 gigát. Valahogy tudnám ingyenesen növelni a tárhelyet? Köszi.
-
Logeeen
senior tag
EZt valaki próbálta már?
Tapasztalat? Van olyan jó, mint a TiBi?#Xiaomi 13T#
-
Bozek
nagyúr
válasz zsoltzsolt #54221 üzenetére
Válts telefont.
Nálam amúgy nem akad, mindig előjön és semmi gondom nincs vele.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz zsoltzsolt #54224 üzenetére
Nálam Xperia Z-n is akad ugyanazok amiket írtál. Elég idegesítő. Jónak néz ki a swype de nem tudom ér e annyit.
OnePlus 8T
-
törölt tag
válasz whiskeys #54230 üzenetére
A gyárival mi a gond? Milyen feature hiányzik? Csak azért kérdezem, mert sztem telóknál nagyon ritka eset, hogy a gyári alkalmazás ne használná ki a hardver lehetőségeit. Pl. hiába telepítesz bármit, ha a vas max. 30fps -sel rögzít, akkor semmivel sem fogsz tudni e fölé menni.
-
7Sony7
addikt
Üdv! Mondjatok már nekem valami kis fogyasztású widgetet, ami mutatja az éppen szabad ram mennyiségét Mb -ban. Köszi.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
törölt tag
válasz 7Sony7 #54234 üzenetére
MB -ban nem tudok. Én Elixírrel csináltam egyet, ami folyamatosan mutatja az értesítő sávban a szabad ramot. Viszont csak százalékban. Mondjuk nem kell hozzá nagy fejszámolónak lenni. A fogyasztás más kérdés. Minden Widget esetében a frissítés gyakoriságától függ. Én ezt 1 percre állítottam az Elixírben, plusz érintési műveletként a frissítést adtam meg arra az esetre, ha azonnal friss adat kéne. De azt ne kérdezd, hogy ehhez az Elixír mely összetevőit kell telepíteni. Nálam az összes telepítve van, mivel az Elixír az alap programjaim között van.
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
gmail 2 napja kisebb-nagyobb késéssel fogadja a maileket.
többnyire csak pár perc, de akár 2 óra késésre is volt példa, ugyanakkor pc-n időben megjelennek ugyanezen levelek.
másnál is jelentkezett ez vagy csak engem tisztelt meg a technika ördöge?#?*@&!
-
Zsötie
tag
Van olyan app., ami kiteszi a lezárt képernyőre az email widget-t?
Azaz látom a bejövő e-maileket feloldás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest