Új hozzászólás Aktív témák

  • Bozek

    nagyúr

    válasz Fandango #18465 üzenetére

    Olyan nehéz hosszan nyomni a magánhangzót, hogy előjöjjenek az ékezetes karakterek? Amúgy se lehetne megoldani, hogy minden külön gombot kapjon, ahhoz túl sok betű van a magyar ABC-ben. :)

    (#18468) twine: Hát nem tudom. Nekem mindent felismert a Google hangfelismerő is. Persze nem tagoltan kell neki beszélni, hanem normálisan, ahogy másokkal is társalogsz.
    Mondok egy példát: múltkor a buszon (ami ugye zörög is rendesen) kíváncsi voltam a csapat edzőjének a születési idejére. Csak bemondtam a telefonnak és megtalálta egyből, pedig nem átlagos neve van: Preisinger Sándor.
    Az előbb több tesztet is végrehajtottam vele megint és egyszer nem találta meg, amit kerestem, ez azonban nem magyar név volt (Lichtsteiner), úgyhogy lehet rosszul mondtam. De Lionel Messi-t, Cristiano Ronaldo-t, Francesco Totti-t, Alessandro Del Piero-t simán felismerte. Sőt, még Torghelle Sándort is. :D

    Szerk: Még egy teszt volt, Vörösmarty Mihály és Vörösmarti Sándor. Ahogy elmondtam neki, az elsőt Y-al, a másodikat I-vel ismerte fel. És ez nem jó? :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák