Új hozzászólás Aktív témák

  • ANT

    őstag

    válasz Mik_i #50341 üzenetére

    Szia.

    Akkor egy kis összefoglaló a Predator 8-ról, öt napos használat alapján.
    Mivel konkrétan az akkuról kérdeztél, azzal kezdem. Tegnap volt az első csutkára lemerítés, ebbe belefért kb. 2x2 óra játék (fiam "engribördszözött" :D ), plusz még 2x2 óra netezés, mp3 lejátszással kombinálva, egy kis pdf nézegetés OfficeSuite-tel. Ezzel sikerült 2%-ig meríteni az akkut. Természetesen legjobban a wifi és a játék meríti, ilyenkor azért melegszik is rendesen a masina. Viszont érdekes, hogy nem egyforma a %-os merülés mértéke különböző töltöttségek esetén. Másképpen, jobban feltöltött akkunál gyorsabban merül. Lehet, hogy csak pontatlan a kijelzés kalibrálás?
    A wifi atomstabil, vásárlás napján kora délutántól estig csatlakozva volt a gép, végig egyforma jelerősséggel, leszakadás nélkül. (WR1043ND router)
    1080p (és minden egyéb) video, feliratok, hangsávok lejátszása problémamentes (Archos Video Player + külső kodek csomagot használok).
    Úgy összességében elég gördülékeny a tablet működése, böngészőnek Dolphin + Jetpack-et használok.

    HDMI-t és a fotós képességeket még nem próbáltam. Amit mondhatok, 5MP-s a kamera (2592x1936), de még vaku sincs a gépben. (Én különben úgy vagyok vele, hogy fényképezni fényképezőgéppel kell.)

    Az Edigital adott a tablethez egy ajándék tokot, ami kb. semmit sem ér. Egyrészt elég vacak, puha anyagból van, másrészt 4:3-as képarányhoz való "kocka", a Predator lötyög benne össze-vissza.
    Ezért ma vettem egy ilyen billentyűzetes tokot.
    [link]
    [link]

    A legnagyobb problémám a tárhely, ezzel kapcsolatban van egy (számomra) rejtélyes dolog is.
    8GB belső memóriából 5 látszik. Ez ketté van osztva 1 + 4 GB-ra, ami mind belső tárhely néven fut. Az 1GB területre lehet appokat telepíteni, elvileg át lehet pakolni a 4GB-os tárhelyre is. De azt tapasztaltam, hogy a 4GB-ra átrakott appok a külső 32GB-os SD kártya újra-mountolása után többet nem indulnak el, újra kell telepíteni őket a Playről.
    Nem igazán értem, mi köze a kettőnek egymáshoz? Ezt a rootolás vajon megoldaná? :F

    üdv

    ''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika

Új hozzászólás Aktív témák