Új hozzászólás Aktív témák

  • szajmon

    csendes tag

    válasz naja #49586 üzenetére

    Nem csak hibajavítások vannak a frissítésekben, hanem új szolgáltatások, lehetőségek is. Én mindig megnézem - akármilyen eszközről is legyen szó - ha kiadtak hozzá egy újabb szoftvert, drivert, stb, hogy miben jobb, mint az előző, és ha van olyan pont, ahol javít a teljesítményen, minőségen, vagy csak kényelmesebbé teszi a használatot, már teszem is fel. Rém egyszerű példa: ezért nem használok már 2.3-as Androidot. Pedig azzal is működött a telefonom.
    A Toshibát bemutató tesztek nem hazudnak. Azokkal semmi gond nincs, dícsérik is rendesen. De ott magát a készüléket teszik próbára, és nem hasonlítják össze mással. S, ez a lényeg. Pont emiatt vagyok dilemmában. Hiába nagyon jók a tablet kritikái, ha az adott összegért még jobbat kapok, akkor persze, hogy a még jobbat választom. De itt középkategóriáról van szó, ezért kompromisszumok révén juthatunk el a legjobb választáshoz. Nem lesz meg minden jó tulajdonság egyben.
    Egyébként, már majdnem biztos vagyok benne, hogy az ASUS Asus MeMO Pad ME102A-1A023A lesz nálam a nyerő. Azért csak majdnem, mert azt is látom, hogy még mindig sok - nem kifutó - terméket lehet kapni Tegra3-mal is. Azaz, nem tűnik még elavultnak, és valahogy van egy olyan érzésem, hogy azzal sokkal kevesebb gondom lenne. Így még egy picit rágódom rajta. (A másik két tabot már elvetettem.)

    Ha a hardveraprón PÜ-t küldesz, ird bele, hogy melyik hirdetésre vonatkozik! Kösz.

Új hozzászólás Aktív témák