Új hozzászólás Aktív témák

  • Frigetrus

    aktív tag

    válasz Zeki #49550 üzenetére

    Amúgy tényleg nagyon jónak tűnik a rendszer rajta, megakadás nagyon ritka, gyorsan történik minden, többeknek mutattam már, mindenki mondta, hogy gyors.

    Egyik Euronics-es eladó ismerősömnek is mutattam a gépet, úgy, hogy előtte ő még az üzletben lévőt sem próbálta. Tudni kell, hogy jó pár gép átmegy a keze között. Amikor a kezébe adtam és feloldotta, meglepődött tekintete volt, és mondta kapásból, hogy "hú, de kis korrekt" "de jó a kijelző", "milyen kis gyors".

    Egyedül az akku időn lehetne még javítani valamicskét. Múltkor leírtam, illetve a tesztemben is szerepelni fog, de azért újra beteszem:
    "Minimum fényerőn, wifivel kb. 3,5-4 óra aktív kijelzővel lehet használni a készüléket, videólejátszás wifi nélkül elvileg már valamivel több. Kihoztam már belőle olyan üzemidőt, amikor 1 napot 7 órát és 5 percet ment, vegyesen, készenlétben és aktív kijelzővel, legalacsonyabb fényerőn, wifivel, 3D-s játékkal, ebből az összes, aktív kijelzővel eltöltött idő pedig így 4 óra 15 percre adódott.
    Másik eset pedig az eleinte kikapcsolt wifivel, majd kb. fél óra bekapcsolt wifivel, legalacsonyabb háttérvilágítással, irodai feladat ellátása során, majd a fél óra netezéssel, összesen akkuról ment 7 óra 50 percet, amelyből az aktív kijelző használat 5 óra 29 percet tett ki, ekkor pedig 4%-ig hagytam merülni."

    Nos szerintetek ez most milyennek számít, figyelembe véve a hardvert, kijelzőt, a 3000mAh akkut illetve az árat??

    (ami szerintem feltűnő, hogy a minimum kijelző fényerő is elég magas, lehet ez befolyásol valamit? tehát mondjuk a mostani minimum fényerő egy másik gép esetén már lehet, hogy 30-40%-t jelentene, és ezért bír annyit amennyit)

    Egy kis videó a működésről:
    [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák