Új hozzászólás Aktív témák

  • Multi13

    tag

    Sziasztok!

    A segítségeteket szeretném kérni, mert nem tudok dönteni, hogy melyik eszköz mellett tegyem le a voksom. :U Vhol úgy érzem, hogy mindegyiknek vannak előnyei ill. hátrányai a másikkal szemben (olyan sok talán nincs).... éppen ezért nehéz a döntés. Elsődlegesen netezésre, játékra, skype és "néha" film nézésre lenne használva.

    Kiszemelt eszközök:

    Alcor Zest Q933R
    WayteQ xTAB-100qcr
    Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7

    Jelenleg 1 hajszállal a Prestigo felé húznék a 2 megás előlapi kamera ill. a sztereó hangszóró miatt, viszont egyes áruházi kínálatokon kívül semmit nem találtam róla interneten, míg a másik két modellről annál inkább pl. itt ph-n is vannak saját topikjaik. Ebből kiindulva előny lehet, ha léteznének custom (akár CM) ROM-ok, rootolás stb, mert szeretem ilyen módon "bütykölni" a droidos készülékeket.

    Mivel játékra is lenne használva, így picit bizonytalanul állok ahhoz, hogy a Mali-400 MP4 mennyire tudja meghajtani ezt a nagy felbontást. Ha jól tudom mindhárom készüléknél más MHz van beállítva a GPU-nak (ha jól tudom itt az Alcornak a legnagyobb).
    Éppen ezért szemezgetek még a Prestigio MultiPad 4 Quantum 10.1-el is, mert itt kisebb felbontáson kell számolni a GPU-nak (feltételezem ettől gyorsabb is), viszont ebben csak 1 GB RAM van, ami nem tudom, hogy mennyire lesz elég a jövőt illetően.

    A fő kritérium számomra, hogy 9,7-es kijelzőnél kisebbet nem szeretnék ill. 65.000 Ft főlé nem zsívesen mennék már. :)

    Remélem tudtok segíteni (pro-kontra is érdekel).

    Üdv.

    Galaxy Spica -> ZTE Blade 3 -> Galaxy S3 -> Lenovo P70 -> Galaxy A8 -> Galaxy S21 -> Galaxy S24

Új hozzászólás Aktív témák