Új hozzászólás Aktív témák

  • izisz

    senior tag

    válasz h-yle #17145 üzenetére

    Úgy, ahogy mondod :)

    Plusz azt se felejtsük el, hogy a kinti fórumok legtöbb panaszosa nem pandáról kapta a cuccost, hanem egyéb más forrásokból, akik még a panda előtt nekiálltak kiszórni, amilyük volt. És a hozzászólások alapján egyedül a panda vállalta be, hogy inkább csúsztat és későbbre teszi a kiküldéseket, mint kiküldi a korai, nagyon szenny táblákat.

    Kissebb-nagyobb hibák lehetnek, de szerintem aki pandáról kapott gépet, annak legalább képernyő gondja nem volt (de cáfoljatok meg). Aliexpress, spemall meg ki tudja milyen nevű helyekről meg ne is szóljunk...

    A market ügyködés nem pontos: egyém pandáról jött, semmit nem kellett vele haxolni, hogy menjen a Play. Aki máshonna, az váltott evo prime rom-ra, és dettó nem kellett haxolni (+kigyakta a kínai sormintás proikat is +root, stb)

    Hangszóró: szimplán tervezési hiba. Egy 200Ft-os érme méretű hangszóró ráfordítva a hátlapra, úgy, hogy nincs kilyukasztva a műanyag a hátlapon -> FAIL :D A hangja amúgy baráti lenne szitává lyuggatva :)

    hozzá adott EU táp: szenny! (röviden, tömören :DD )
    MIC: eddig 2* próbáltam, elég szenny. Mindenféle háttérzajt összeszed és halkan vesz fel (skype próbahívás volt a tesztalany)

Új hozzászólás Aktív témák