Új hozzászólás Aktív témák

  • Win-T

    senior tag

    Üdv!
    A Saphi oprendszeres Philips TV-met szeretném tovább okosítani mert nem igazán vagyok elégedett a rendszerével, ezért tv okosítót keresek olyan maximum 20 ezer forintos határig. Mivel motorsport buzi vagyok az elsődleges feladata futamok streamjeinek lejátszása lesz amit lehet Youtube, egyes versenysorozatok saját weboldalába épített lejátszón keresztüli stream vagy a versenysorozat saját appja Google Playről.
    Nincsenek nagy igényeim, tisztában vagyok vele, hogy kevesebb pénzért kell némi kompromisszumot kötni. Nem akarok vele játszani, 4K, 8K, dolby, hidegen hagy, nem akarok custom oprendszereket telepíteni, stb. Csak a stream menjen megbízhatóan, stabilan, ha néha kicsit várni kell a rendszerre hogy elinduljon azt kibírom.
    Ezt ajánlották [link] illetve ezt [link] néztem magamtól amik talán megfelelhetnek. Mivel nem vagyok tapasztalt a témában szeretném kikérni a véleményeteket, mellényúlnék-e ezekkel? Van-e valami buktató amire figyelni kell? Esetleg másnak jól bevált készülék létezik?

Új hozzászólás Aktív témák