Új hozzászólás Aktív témák

  • bestpixel

    tag

    válasz gyűrű #75845 üzenetére

    Ezer köszönet Neked! :R Nekem is furcsa volt, hogy szétesik a cucc. Magam is teszteltem korábban sok mindent (fényképezőgépek, audio eszközök, hangfalak stb.), de sosem tapasztaltam ilyenféle gyártói hanyagságot (jó, egy fényképezőgép azért más kategória).

    Érdekelne még (nem csak gyűrűtől), hogy az említett X96 MAX Plus viszi-e rendesen a 4K-s anyagokat? Alapvetően nekem az kell, hogy ne szaggasson, ne akadjon meg a film. Nem akarok 100 terrás anyagot kezelni minden aprósággal együtt, egyszerűen csak jó minőségben, akadásmentesen szeretnék filmezni, zenét hallgatni. Az X96 MAX Plus egy procija tudja ezt biztosítani? Vagy inkább a Beelink GT-King 3 (vagy több) chipje miatt jobb választás lenne?

    +: most CAT6-os UTP kábelem van a routertől a boxig, de egy más fórumon az ilyen szaggatást az árnyékolt CAT6-os kábel oldotta meg. Van ennek ekkora jelentősége, vagy csak a box (és a chip) számít?

    Létezik valamilyen megoldás arra, hogy Mac-kel formázott (Apple File System (APFS)) SSD-t is lásson egy médiabox? Ahogy látom, alapban csak a Windows-os exFAT, meg egyebeket tudják olvasni.

    Köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

    Fotósképzések, workshopok - igényes kezdő és haladó fotósoknak: fotoskepzo.hu. Profi tanár, modern fotóstúdió, mini csoportok. ;)

Új hozzászólás Aktív témák