Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    Nem kifejezetten TV Box-specifikus a dolog, de más eszközön én még nem találkoztam hasonlóval...

    Szóval megjött az X96 Max+ dobozom, nagy örömmel használatba is vettem, aztán a következőkbe botlottam bele:

    A) Androidos problémák:
    1. Play Store-ban nem mutatja a családi könyvtárat (ill. üres). Van jópár megvásárolt applikációm, ezek közül néhány megosztható családtagokkal, és van 1-2, amit az aktuálisan használt mini pécémre is fel szoktam tenni. Kipróbáltam a fő accountommal belépve is, és nem tudom telepíteni a korábban megvásárolt appokat, csak ha újra kifizetném őket. Ergo nem (vagy nemcsak) a családi könyvtár funkcióval van gond.
    2. Amazon App Store-ban van közel 200 applikációm, ebből 55-öt listáz ki.

    Nem kompatibilitási probléma, mert ha újra kifizetném őket, telepíthetőek lennének az eszközre.

    Amúgy is használhatatlan, katasztrófa rajta a droid, de a fenti 2 dolog bosszant a legjobban.

    B) Feltettem a CoreELEC-et (CoreELEC-Amlogic-ng.arm-9.2-nightly_20200331-Generic.img) egy microSD kártyára (a megfelelő device tree file kimásolva és átnevezve dtb.img-re). A CoreELEC szépen fel is ment. Megcsináltam a szokásos beállításokat, feltettem a legújabb PKC-t, és van, amit szépen lejátszik (pl. egy 720p-s sorozatepizódot), más filmeknél (sd, hd, uhd, szóval nem felbontás- vagy bitráta-függő) meg egyszerűen leáll a rendszer. Szó szerint, csak az áramtalanítás segít. A kártya - elvileg - hibátlan (Beelink Mini MXIII-ban teszteltem egy régebbi LibreELEC-verzióval és minden simán működött).

    A vicc az, hogy androidos Kodival és ugyanezzel a PKC-verzióval mindent simán és villámgyorsan elindít. El is lennék droidon, amíg nem jön ki olyan CoreELEC, amit gond nélkül tudok használni, de ott is gondok vannak, ahogy írtam. Felreértés ne essék, nem vártam sokat a gyári rendszertől, de amiket kifizettem és amiket jobb nagy képernyőn használni, azok azért menjenek már rajta!

    Találkoztatok már ilyesmivel?

    Aliexpressről rendeltem, a NETBOX Store nevű eladótól - lehet, hogy valami hulladékot kaptam?

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... továbbá eladó Xiaomi Mi 12T Pro, Teclast P26T tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák