Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz kenand #52037 üzenetére

    Nincs is, de a kodi nem is az amcodecet használja. ( ezért is nem jó a 7-es droidon mert ott még a mediacodec nem tökéletes)
    A 8-as viszont teljesen más már ( nem is tudom mit hol keressek), gondolom a mediacodeccel csinálhattak valamit hogy a kodi normálisabban működjön. A képminőség viszont mintha roszabb lenne. ( olyan szemcsésebbnek tűnik, de lehet hogy csak képzelődök)
    De érdekes mert nem teljesen jó minden, több 8-as és 8.1-es rendszert és boxot is kipróbáltam, van ahol van hiba de van ahol hibátlanul teszi a kodi a dolgát. Szóval kicsit katyvasznak tűnik még az egész.
    Úgy érzem androidból nem fognak soha normális médiabox rendszert összehozni. :(
    Még jó hogy van LE és CE :)
    Tulajdonképpen kár is nagyon rugózni a droidon, ha csak annyira működik ahogy most a 7-est meg lehet csinálni az jó arra aki droidozni akar, aki komolyabban veszi a filmezést az úgyis CE-t használ.
    Kezdem unni ha sikerül az egyik rendszerben valahogy megcsinálni valamit, ugyanaz a módszer másik boxon már nem jó vagy máshogy működik.

    De a 8-asban talán jó lesz ha majd működik normálisan az új megoldás, a gyártói implementáció, talán azzal lehet majd megoldani ezeket a hibákat. Csak sajnos a boxokhoz nem nagyon lesz aki megcsinálja, a box gyártókat nem nagyon érdekli a dolog, ugyanúgy valami telefon vagy tablet droid lesz ráekecselve. Pedig ezzel egyszerűbb lenne általános és jó rendszert készíteni.

Új hozzászólás Aktív témák