Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz blakey #46439 üzenetére

    Nekem pl van egy MX3 távom és azzal nem működik, pedig az mindennel megy kb.
    Az pedig hogy nem szándékoznak mindent támogatni nem jó, mert hiszen mindenki akarja mindennel használni, ezt ők is tudják, azért is van pl a fórumukon leírva hogy hogyan kell configolni a távokat.
    A lényeg éppen az lenne hogy elérhető legyen minden támogatott SOC-ra, ha nagyon specifikus lesz, a használótábor megcsappanhat. A boxok naponta változnak, a távok változnak, így csak katyvasz lesz szerintem.
    Elhiszem hogy jobbá akarják tenni, nyilván azért dolgozik vele mindenki, csak néha úgy érzem túltolnak dolgokat ( ezt nem csak a CE-re értem, bármilyen program vagy app fejlesztésére, ezért már off is)
    Ez a whitelist is kicsit érdekes volt. Miért nem csinálják meg inkább a régen működő, aztán teljesen kikopó alvó módot, és van még pár apróság ami jó lenne ilyesmi helyett.
    Az tény hogy végre gyorsabbnak tűnik pl a Youtube ( amire szintén ráférne valami újítás), kicsit gyorsabbnak tűnik a tv csatorna váltás. Ezek jó dolgok.

    Te próbáltad a TX3 minidet a saját távjával? Nézd meg hogy nálad is lagol főként macerás, vagy deinterlacinget igénylő videóknál? Ha egyéni probléma akkor itt kell keresgéljek mi lehet az oka.

Új hozzászólás Aktív témák