Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    Teljesen átírtam a telepítési metódust a dualsystemnek 905W-khez, remélem már nem lesz gond a telepítéssel, és már 1/8 gb-os boxokhoz is jó a rom ha érdekel majd valakit. Sajnos kénytelen voltam nagyon részletesre meg már aprólékosan elmagyarázva írni, mert hihetetlen levelek jöttek azoktól akik nem értenek hozzá és alapvető dolgok sem mentek nekik de azért nekiálltak, klassz kérdéseket kapok :D Aki kicsit is ért hozzá annak már talán fáj hogy ennyire meg kell magyarázni minden mozdulatot de sajnos muszáj volt. Nem akarom hogy bárki elrontsa a boxot és azt szeretném hogy kevesebb kérdés legyen.
    Néhány 1/8GB-os 905W tulaj jöhetne kipróbálni és jelezni hogy mi a helyzet az új rommal, települ-e rendesen.
    Sajnos user error ellen nincs mentség, pl kb 3x leírom már hogy csak fat32 pen jó, de azért írt olyan aki azt mondta olvasta, de gondolta talán azért jó lesz az NTFS. Utána jött a levél hogy nem lehet megcsinálni a mentést. Ilyennel azért nehéz mit kezdeni. De van még bőven ilyesmi :(
    Segítségre is szükségem lenne:
    Ha valaki tudna megoldást amivel TWRP mentést valamilyen automata módon, scripttel vagy bárhogyan visza lehetne állítani annak örülnék, mert nem tudok ilyen megoldást összehozni, ez megkönnyítené a dolgot.

Új hozzászólás Aktív témák